Алина Кабаева: Срещнала съм мъжа, много го обичам, мечтая да му родя деца

1
Добави коментар

Прелестната млада олимпийска гимнастичка в центъра на спекулациите около развода на руския президент Владимир Путин разказа за желанието си да се омъжи и да има деца. 30-годишната Алина Кабаева, която бе нарочена за любовница на президента за първи път преди пет години, разкри, че наистина е срещнала „мъжът, който много обича“. „Понякога се чувстваш толкова щастлив, че чак те хваща страх“, казва тя. Кабаева, която е в момента е депутат от партията на Путин “Единна Русия”, отрича да има интимна връзка с държавния глава. Въпреки това, спекулациите в руската столица Москва не стихват, като се твърди, че 60-годишният Путин и госпожица Кабаева вече имат тайно семейство с едно или дори две деца. Слуховете се подсилват и от това, че личният живот на Путин и случващото се с неговата доскорошна съпруга ю, 55-годишната бивша стюардеса Людмила са пълна мистерия за медиите. Според някои информационни източници, Людмила живее като отшелник в манастир, пише в. „Дейли Мейл“.

Фабриката за слухове заработи с пълна сила миналата седмица, когато Путин и съпругата му обявиха официално, че се развеждат. Въпреки отричането на говорителя на Путин, редица руснаци смятат, че е просто въпрос на време Кабаева да стане първата дама на Русия. Ако гимнастичката се ожени за Путин, тя ще и най-младата първа дама на страната от царица Александра, съпругата на последния император на Русия Николай Втори.

В скорошни откровени интервюта, Кабаева нито веднъж не спомена Путин. Вместо това тя отричаше за връзката и за това, но нейните маниери – кокетния смях и нервната й ръка, прокарвана през косата й -, говореха за точно обратното.

Тя също ясно заяви, че бракът категорично е част от нейното бъдеще, че е намерила „правилния човек“ и че все още няма деца. „Разбира се, че искам да се омъжа, да имам семейство… деца“, каза тя на група млади интервюиращи. Попитана, за кой тя възнамерява да се омъжи, тя се изкикоти и каза: „Знаете ли? Никога не съм си мислила за това… но животът е такова нещо, че… вие живеете и всичко е наред, но изведнъж вие срещате човек, който харесвате. Харесвате всичко в него. Точно това ще е мъжът, за който ще се омъжа… На въпроса, срещнала ли е този човек, Кабаева със смях и цялата в щастие отговаря: „да, срещнала съм“.

За по-силна индикация за истинското положение на нещата може да послужи телевизионната агиография, посветена на 30-тата годишнина на Кабаева миналия месец, излъчена по основната телевизия в Русия. В нея тя е изненадващо откровена относно своите мечти. Попитана за желанието й да създаде семейство, тя се усмихва широко пред камерата и заявява категорично: „Разбира се, мечтая да имам деца, така е“. „Независимо от това, че цялата страна, а може би и други страни също, пише, че аз вече съм родила две деца. За съжаление, аз все още нямам деца. Но, разбира се, искам да стана майка“.

През май медиите гръмнаха, че Кабаева е станала майка на момченце в същия месец без да се съобщава името на бащата. Нейната треньорка по гимнастика Ирина Винер, съпругата на милиардера Алишер Усманов, каза тогава: „Когато Алина намери за добре, тя сама ще каже всичко. Аз просто съм щастлива за нея“.

Според слуховете, през 2008 г. Кабаева ражда момче, а през ноември миналата година, тайно става майка и момиченце. Алина винаги е пазила в тайна, кой е бащата на сина и, който скоро ще е на пет години, а в началото дори отрече, че момчето е неин син, наричайки го племенник. Засега нито малко парченце за доказателство, което да докаже тези твърдения, не са напуснали палатите на президента Путин. /БЛИЦ