Vine по-популярен от Instagram за споделяне в Twitter

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Vine по-популярен от Instagram за споделяне в Twitter

Докато при Instagram наблюдавахме лек спад през последния месец, Vine продължава да напредва – със сигурност принос има и разширяването на Vine към още един пазарен сегмент, а именно Android. В петък линкове към vine.co са споделени над 2,5 млн. пъти, докато тези към instagram.com са споделени малко под 2,2 млн. пъти. 

И все пак, Instagram остава една крачка напред при топ 3 на безплатните Android приложения в списъка на Google. Към момента не знаем колко точно са активните потребители на Instagram и на Vine, затова е трудно да правим каквито и да било заключения.

От графиката се вижда, че Vine почти изпреварва Instagram във вторник, 4 юни – денят след реализирането на Vine за Android. В петък вечер Vine беше на пето място в класацията на безплатните приложения от Google Play. Също така за последните месеци Vine беше в топ 5 на приложенията в Apple App Store, като в петък се изкачи до второ място.

Когато Twitter закупи и представи Vine, имаше огромни съмнения относно това дали някой ще прави видеоклипове с продължителност 6 секунди. Някой изобщо ще ги гледа ли?

Отговорът очевидно е „да“. Имайки предвид популярността на Instagram, напредъкът на Vine заслужава поздравления.

Промо код: NEWTREND – 10% отстъпка за всички услуги на SuperHosting.BG – хостинг планове и домейни, нови услуги.