Какво да подарим, когато отиваме на гости

1
Добави коментар

Когато посрещаме в дома си скъпи гости или пък ние сме канени, споделяме приятни моменти. Наслаждаваме се на добре приготвената храна, радваме се на забавни истории, които си разказваме, отпиваме любими питиета.

Знаем, че доброто възпитание предполага, когато сме канени на гости да не отиваме с празни ръце. Купуването на нещо, само за да отбием номера, също не е добър вариант. Затова ви предлагаме няколко идеи, с които да спестите време и да впечатлите вашите домакини.

Изключително стилен подарък, с който няма как да сбъркате. Може да поднесете бяло, червено вино или розе. Изберете бутиково вино. Нека думата „бутиково“ не ви плаши. Добрите магазини за вино предлагат качествени вина на достъпни цени.

Ако домакините са любители на цветята, подарете свеж букет от любимите цветя на домакинята или малка саксия с цвете.

 

Кутия с хубави шоколадови бонбони

Всеки обича бонбони. Потърсете такива, събрани в една стилна кутия, различни изискани вкусове, с които да впечатлите домакините.

Домашно приготвено сладко

Оригинален подарък, който ако вие сте приготвили сами със сигурност ще бъде оценен. Ако не, купете бурканче сладко от диви ягоди и украсете капачката му с красива хартия и панделка.

Те не само ще украсят дома на вашите близки, но и ще напомнят за милия жест към тях всеки път, когато ги запалят.

Този подарък е подходящ само за тези домакини, които знаете, че са запалени кулинари.

Изискан подарък, към който може да добавите и няколко вида хубави сирена, както и сушени или пресни плодове.

Не забравяйте и най-малките членове на семейството. Зарадвайте ги с лакомства, красива дрешка или занимателна игра според възрастта и интересите им.

Снимка: Reuters