Ваня Червенкова: Осъдих Венци Стефанов!

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Осъдих Венци Стефанов – той беше обвинен и признат за виновен. Това казва в новия брой на вестник „ШОУ“ бизнесдамата Ваня Червенкова. Тя нашумя след  покушението срещу нея на 27 юли 2003 г., когато неизвестен килър изстрелва цял пълнител в тялото й насред Колхозния пазар във Варна. Тя пада на улицата, обляна в кръв, пред очите на дъщеря си, но по чудо оцелява. Преживяването си тя описа в книгата си “Светлина след смъртта”.

Преди години бизнесдамата води дълги дела за измама срещу журналиста Боби Цанков, които спечели през 2007-а. Напоследък ръководи бизнеса си от Русия, но непрекъснато си идва и в България. Тя е акционер в “Интеркапитал груп” заедно със своя руски съдружник Али Алиев.

На 4 юни т. г. съдията даде ход на делото. След изслушване на всички свидетели и прилагане на всички веществени доказателства, най-накрая Венци Стефанов беше обвинен и признат за виновен! Много съм удовлетворена, че доказах и този път невинността си!
Първо Венци Стефанов трябва да плати глоба, но ние ще обжалваме. Гражданският иск, който съм предявила, е за 150 000 лв., а съдът ми присъди 2000! Не може 3 години обществото да гледа на мен като мафиот и да обиждат детето ми, и някой да ме обезщети с 2000 лв.! Това е смешно!, възмущава се Червенкова, която е обидена от твърденията на Стефанов, че е проводник между Алексей Петров и „Наглите“.

ВСИЧКО ЗА ЖИВОТА НА БИЗНЕСДАМАТА СЛЕД ОПИТА ЗА УБИЙСТВО ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ШОУ“, КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА