Лицата на Wizz Air видяна 7669 коментари 12

1
Добави коментар

Wizz Air, най-голямата нискотарифна-нискоразходна авиокомпания в Централна и Източна Европа, обяви своите двама нови посланици на марката в България.

Програмата „WIZZ Ambassador” откроява отличното обслужване на екипажите с фокус върху клиента. Над 55 000 гласуваха със своя вот, за да решат кои са членовете на екипажа, които да бъдат посланици на отличното обслужване на Wizz Air и на българското гостоприемство.

Финалистите от България са Вили Бейтс и Хрисимира Иванова. Двете представят Wizz Air и българското гостоприемство, свързвайки България с 13 страни, чрез нискотарифните полети на Wizz Air. Докато изпълняват своите задължения на кабинен екипаж, WIZZ посланиците работят същевременно с медии, училища и други инициативи, за да популяризират своята работа сред широката публика.

“Гордея се, че ще представям професията си и гостоприемството на моята страна, като WIZZ Ambassador. Обичам работата си и бих искала да предам тази страст на всички хора, които имат отношение към авиационната индустрия и искам да ги вдъхновя да научат повече за нашето ежедневие”, каза Вили.

Вили Бейтс

“Радвам се, че съм WIZZ посланик в България. Винаги се стремя да предлагам най-доброто обслужване и съм много горда да работя в компания, която има програми за насърчаване на професионализма. Благодарна съм на всеки, който е гласувал за мен и се надявам много скоро да се видим на един от полетите на Wizz Air”, каза Хрисимира.

Хрисимира Иванова

Даниел де Карвало, мениджър корпоративни комуникации в Wizz Air, каза: “Програмата „WIZZ Ambassador” е отлична инициатива, нещо повече от това да си само посланик на марката. Членовете на кабинния екипаж на Wizz Air споделят истинската страст от своята работа и с пътниците, за които се грижат и чиято безопасност трябва да осигурят. Wizz посланиците представят марката Wizz Air и нейните ценности пред местните общества, в благотворителни събития и разкривайки вълнуващите си кариери пред медиите. Нашите WIZZ посланици са истински посветени професионалисти и ако искате да ги срещнете лично, защо не си запазите един от нашите полети на ниски цени до вашия любим град на wizzair.com”