SMEG х Fiat 500 = мини хладилник

18
Добави коментар
Vel4eva
Vel4eva

SMEG 500 представлява миниатюрната италианска икона за автомобилизъм от края на 1950-те и 60-те години, нарязана наполовина и превърната от предно отделение за съхранение в хладилен сандък с енергиен клас А+.
Най-новото допълнение към все по-големия кръг от Fiat 500-базирани или вдъхновени аксесоари и обзавеждане на дома, SMEG 500 се присъединява към маса за хранене, маса за пикник и диван, които са вече в продажба само чрез сайта на Fiat 500 Design Collection и идва с ценови етикет за € 5500.
Въпреки че вземането на такава обичана кола и нарязването й по същество може разстрои някои автомобилни и дизайн пуритани, партньорството между двете компании и резултатите от него не са толкова светотатствени, както първите впечатления може да предложат.
SMEG и Fiat са две италиански фирми с новаторски системи, които доведоха до продукти с добър дизайн и достъпни за масите.
Всъщност, фирмите са за първи път заедно през 1950-те, когато ноу-хауто на SMEG включва Fiat за производството на хладилници, успоредно на неговите производствени линии за коли, спомагайки за създаването на италианския пазар за „бяла техника“ в процеса.
Оценен с A+, хладилникът SMEG 500 – което в момента е само в продажба в Европа – предлага 100-литров капацитет, специален рафт за консерви, автоматично размразяване и ниво на шума от 42dВ. Предлаган в бяло, зелено и червено, хладилникът е 125 cм. широк, 80 см. дълбок и възлиза на 83 сантиметра със затворен капак.
 
Източник: Luxuo
 
Стани наш фен във Facebook