10 неща, които тя си мисли за вашия пенис

2
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Източник: Getty Images/Guliver

Какво си мислят жените за пениса на мъжа? Никой не може да знае докато не ги попита. Това са направили от Men’s Fitness, а отговорите на дамите са толкова интригуващи, че просто не можем да не ги споделим с вас.

Deep Purple

„Никога не бях виждала този нюанс на лилавото в човешко същество преди. Но цветът беше само още един знак за върховна възбуда, така че имаше разлика. В най-добрия смисъл.“ –  Деана, 25 г.

Магическа гъба

„Имаше едно момче, с което излизах няколко месеца. Когато му видях пениса, забелязах, че главата му беше толкова голяма, че приличаше на гъба. Представих си къщата на смърфовете. Но, за моя изненада, това беше пенисът, който ми е доставял най-голямо удоволствие. Беше като магическа гъба.“ – Стефани, 29 г.

Обезлесяване

„Мъжете трябва да се обезкосмяват. Пенисът изглежда толкова по-малък, когато е заобиколен то целия този храсталак.“ – Ерин, 33 г.

Чист и свеж

„Гладък, здрав, с перфектната дължина и дебелина, а и миришеше на толкова чисто.“ – Джесика, 25 г.

Най-добрият пакет на всички времена

„Един от моите приятели беше много смутен, защото пенисът му беше среден на големина и никога не ми даваше да му направя комплимент, че го харесвам. Но аз не съм го лъгала, наистина го усещах страхотно. Така че, момчета, когато една жена ви каже колко много харесва пакета ви, приемете комплимента, тя сигурно наистина мисли това, което казва.“ – Лиза, 31 г.

Братовчеда ТО

„Косматото чудовище! Наистина, космите са ок, но когато пенисът ти се изгуби в гъстата джунгла, е време за подстригване.“ – Алиша, 27 г.

Изненада

„Бях направо удивена колко голям стана пенисът му изведнъж. И много доволна от този факт същевременно.“- Мади, 32 г.

Крив

„Беше извит като кука. Да, а това може да направи нещата много интересни.“ – Никол, 35 г.

Като дърво

„Той се разкопча и оттам се показа великолепен, красив, голям пенис. Но всичко, за което можех да мисля беше, че е голям като дърво и че ще боли.“ – Тарин, 29 г.

Фалшива реклама

„Имах един приятел (за секс), който постоянно казваше колко е добър в леглото. Говореше за пениса си като за някакво божество, но когато си свали панталоните първия път, когато щяхме да правим секс, видях, че пенисът му е много малък. Това беше то началото и краят на нашето секс приятелство. Така че, ако имате малък пенис, това е ок, но не говорете за него като за нещо, с което можете да разцепите Червено море.“ – Стефани, 32 г.