Галена и Галин вдигат сватба! видяна 9727 коментари 9

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Галена и Галин най-после ще се оженят, пише Всеки ден.

Вафленият бос паднал на колене и поискал ръката на майката на детето си в заведение. Певицата споделя, че дори малкият син на двойката знаел за предложението, което ще направи баща му.

От години чалгаджийката и вафленият бос живеят под един покрив, но така и не минаха под венчило. Злите езици коментираха, че певицата е разочарована от поведението на Галин и затова отношенията им охладнели.

Самата Галена отрече да е имала криза в отношенията с половинката си, пише blife.bg.

„Заедно сме си. Всичко е наред, никога не е имало криза в отношенията ни. Повече от добре сме“, каза Галена.

На въпроса, че често е снимана в страстни прегръдки с мъже и жени, тя попита: „Прегръщам се с мъже – тяхна любовница съм, снимам се с жена – лесбийка съм. Аз каква съм?!“

Галена коментира и последната снимка, на която се вижда, че фолк звездата си поспива на летището. „Голямо впечатление направи тази снимка на хората. Явно се предпочитат по спонтанни моменти от нашия живот. Затова съм решила често да показвам какво правя в ежедневието си“, обясни още тя.

Четете още: Спящата красавица Галена (снимка)

Певицата призна, че не обръща внимание на жълтите издания и сподели, че те за нея са никои. Галена успокои феновете си, че няма да изостави музиката, въпреки новото си амплоа – на дизайнер.

„Модата и музиката вървят ръка за ръка. Ето в последния клип актьорското майсторство ми се отдава много добре. Радвам се, че мога да се справя с тези неща, които допринасят за образа Галена“, сподели звездата от „Пайнер“.

Четете още: Галена с първата си модна колекция (снимки)

Звездата коментира, че скандалите във фолка стават все повече и повече, което за нея е жалко. „Аз съм ги избягвала, но винаги съм намесена във всеки един скандал. Напоследък не обръщам внимание на тези неща, игнорирала съм всякакви информации, кой какво казал и как го е поукрасил.“

За финал Галена се обърна и към колегите си и заяви: „Нека да запазим добрия тон и колегиалност, за да ни уважават хората!“