Paco Rabanne Invictus 2013

3
Добави коментар
krparvan
krparvan

Paco Rabanne Invictus 2013
Теоко Братанова
14.06.2013

Paco Rabanne представи своят нов мъжки парфюм Invictus, пресъздаващ успешно събраният опит от предходните свежи и спортни ухания лансирани през изминалите години. Парфюма е свеж и завладяващ. Той се появи на пазара през началото на Юли 2013-та година.

Paco Rabanne Invictus, от латински означава „неуязвим“, той представлява силата, енергията и динамиката на компанията. Уханието му стартира със свежите нотки на водни нотки и грейпфрут. Сърцето му предоставя стилният ароматът на жасмин, дървесната база на уханието е изградена от пачули, амбра, дъбов мъх и тиково дърво.

Според различни източници той е подходящ за ползване през цялата година без значение дали е студено или топло времето, за ползване през деня.

Според други източници уханието не си заслужава, че е далеч от това което твърдят за него рекламните агенции. Но това са хора които вече са имали възможността да го тестват и да си кажат реалното мнение. Според мен едва ли ще е подходящ за зимен парфюм, но това със сигурност ще мога да кажа след като ми го доставят, защото все още трудно се намира по нашите ширини.

Бутилката е изключително интересна, дизайнът и наподобява трофей или купа на състезание, който печелят само победителите. Парфюмът е наличен в 50 и 100ml Eau de Toilette и да се надяваме скоро да е и на нашият пазар.