Яна Маринова тренира по 2 часа на ден танци на пилон

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Яна Маринова вече четвърти месец се учи как да танцува на пилон. Прави го в професионално студио, но не за да стяга тялото си, а заради нова роля – на стриптийзьорка в новия филм на Ники Илиев „Живи легенди“.

С него тя се познава отдавна – дори още преди двамата да станат водещи на предаването „Елегантно“, а по-късно и да играят в „Забранена любов“. Така че, когато през февруари той заговаря за новия си филм и я пита дали ще допадне ролята на стриптийзьорка, тя веднага търси в интернет такъв курс. „Много обичам ефектните роли и в момента, в който той ми каза за филма, без да го питам дали ще съм в тази роля, се записах на уроци в студио „Соня полденс“, разказва Маринова.

Само на собственичката Соня Куртева Яна казва защо е решила да започне тренировките. В началото другите момичета не я разпознават, но после започват да си говорят и за работа. Тя тренира по потниче и къси панталонки по два часа – самата тренировка е час, но преди нея има загряване 30 мин, а след нея – половин час разтягане.

„5-6 момичета сме в група. Затворено е и не наднича мъжко око. Има такова разбиране, че в днешно време жената трябва да е агресивна, едва ли не да се сравнява с мъжете, и забравя да бъде секси, да бъде желана. Какво по-красиво и секси от това да танцуваш на пилон – не го виждат мъжки очи, но те кара да имаш самочувствието на прелъстителка“, смее се актрисата.

Тя вече започна работата по „Живи легенди“. Дори заради него отиде в стриптийзбар, където засне няколко сцени. Ролята не е основна като тази на Ники Илиев или Орлин Павлов, който е в главната роля, но е важна за сюжета.

Освен нея във филма ще участва и съпругът Тихомир. Роля има дори синът Никола. След като завърши училище, той замина няколко дни на морето, където снима „Живи легенди“. Това не е първата роля на детето. То играе и в „Хотел България“, но няма много спомени оттам, защото тогава е едва 3-годишен.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти