Момиче с 10 татуировки се яви на кастинга за “Мис България“ видяна 28402 коментари 9

1
Добави коментар

Момиче с 10 татуировки се яви на кастинга за “Мис България”, който се проведе през уикенда под тепетата.

22-годишната красавица смая журито с оригиналните рисунки по тялото, но тъй като по регламент татусите не са забранени, тя бе допусната до кастинга, съобщи marica.bg

Четете още: Започват кастингите за “Мис България 2013!“

Условията тази година са по-либерални, тъй като “Мис Свят” ще се провежда в Индонезия и кръг по бански няма да има. Претендентките за финала бяха оценявани от Тихомир Белегански – мениджър на най-успешните български модели в чужбина, фотографа Велислава Каймаканова – открила Николета Лозанова за модния бизнес, психоложката Ани Владимирова и делегирания продуцент на шоуто по TV 7 – Витомир Саръиванов. Най-красивите кандидатки от регионалните кастинги ще станат част от риалити формата “Мис България 2013”, който ще се излъчва от 15 юли и ще проследява пътя към короната на участничките.

Пловдивчанка, владееща четири чужди езика, също смая комисията. Момичетата масово говореха добре английски, похвалиха пловдивчанки членовете на журито. Тъй като миналогодишната “Мис Пловдив” Пламена Кисьова е заминала да учи зад граница, града на тепетата ще представи тазгодишната носителка на титлата – Джулия Стоянова.