Почивка с автобус в Мармарис /Турция/ през септември и октомври

7
Добави коментар
anakin4o
anakin4o

 

ПОЧИВКА В ПЕРЛАТА НА ТУРСКАТА РИВИЕРА МАРМАРИС 

 

на база „ALL INCLUSIVE“

/закуска, обяд и вечеря/

 

Отпътуване в 11:30 часа от София – площад „Александър Невски“, 12:15 – от Ихтиман, 13:00 – от Пазарджик, 13:45 – от Пловдив – паркинга на хотел „Тримонциум”, 14:30 – от Чирпан, 15:15 – от Стара Загора, 16:00 – от Нова Загора, 16:45 – от Сливен, 16:15 – от Ямбол, 17:00 – от Карнобат, 17:45 – от Айтос, 18:15 – от Бургас – „Булаир“, 18:45 – от Созопол – площада, 19:15 – от Приморско, 19:30 – от Царево – стара автогара на:

 

18.09.2009 г. <- резервирай

 

02.10.2009 г. <- резервирай

 

 

7 нощувки

 

Maрмарис e един от най-оживените градове на турското Егейско крайбрежие, където целия курортен живот протича не между стените на хотелите, а на улиците, на прекрасната крайбрежна ивица, в кафенетата на открито, в ресторантите, баровете и дискотеките. Най-знаменитите от тях се намират на Bar Street, която нe стихва до 5 часа сутринта. Мармарис е е основан през IX век пр.н.е. и дълго време се е смятал за търговски град. Активното развитие на курорта се е осъществило в края на 20 век, когато започнали да прииждат британските туристи. Категорията на хотелите ги вълнувала по-малко, отколкото бурния курортен живот. Така се е оформил и стила на курорта: тук доминират достъпни хотели 3-4* (хотелите от кат.5* са много малко), разположени на малки територии, и досега много от тях предлагат хранене НВ (закуска + вечеря), каквото вече не може да се намери по крайбрежието на Анталия. Градският плаж, очертан с двойна редица палми и алея за разходки, се простира през целия залив – от пристанището до Ичмелер и наред с улицата на баровете представлява един от центровете на курортия живот. Там се предлагат и интересни екскурзии – до Ефес, Памуккале, Далян, до Острова на Клеопатра, до о. Родос и др.; а местния рафтинг се смята за един от най-добрите в Турция.

 

ЦЕНА: 465 лв.

 

и включва:

 

– транспорт с лиценцирани комфортни автобуси за международен транспорт – в автобусите се предлагат студени напитки, чай, кафе и др.

– 7 нощувки със закуска, обяд и вечеря в хотел *** – медицинска застраховка – магистрални и фериботни такси – представител на фирмата

 

Забележка:

 

– деца до 12 г. ползват намаление – 20% от цената

– за единична стая се доплаща 20 лв на ден

– при записване и заплащане до края на юли – 20 лв намаление