5-HTP 50 мг 90 капсули / 90 дни | Biovea

1
Добави коментар
biomall
biomall

5-HTP 90 капсули / Biovea – натурално решение против нервност и депресия

Опаковката от 90 капсули е достатъчна за 3-месечна употреба!

5-HTP е уникален продукт от Biovea, който може да Ви помогне да се избавите от депресията и проблемите със съня. Ако страдате от липса на настроение и сте обзети от апатия и песимизъм, аминокиселината 5 htp е решението за Вас! Ще си доставите спокойствие и добро настроение на страхотна цена с 5-HTP 90 капсули.

Какво представлява 5-HTP?

5-хидрокситриптофан (5-HTP) е вещество, което се образува в човешкото тяло от незаменимата аминокиселина триптофан. Тя постъпва в организма чрез храната. 5-HTP се среща естествено в зърната на растението Griffonia simplicifolia. Аминокиселината е естествено вещество и не вреди по никакъв начин на организма, както повечето антидепресивни лекарствени продукти. Тази аминокиселина се преобразува в серотонин в мозъка. Серотонинът е известен още като 5-хидрокситриптамин и се съдържа главно в мозъка, където се синтезира, както и в червените кръвни телца. Серотонинът е невротрансмитер, който, синтезиран в мозъка и в червата, играе съществена роля за нормалния сън, сърдечен ритъм и дишане. Неслучайно серотонинът е наречен хормонът на щастието. Той взима участие във взаимодействието между ендокринната и нервната система и наличието му влияе пряко върху нервите, подобрява съня, облекчава симптомите на депресия и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. 5 htp се препоръчва и при паническо разстройство, както и при мигрена и главоболие. Подобрява настроението. 5-HTP е много ефикасен продукт в трудните периоди на отказване от вреди навици – например злоупотреба с алкохол и медикаменти, тютюнопушене, преяждане. Доказано е, че хората, употребяващи 5-HTP като добавака, подобряват настроението си, повишават работоспособността си, преживяват по-леко отказването от вредни навици и преборват депресията.

При какви случаи да приемаме 5-HTP?

Приемайте 5-HTP при:

Депресия
​Липса на настроение
Раздразнителност
Напрегната нервна система
Апатия
Проблеми със съня
Параноя
Тревожност
Мигрена, главоболие
Затлъстяване
Системно преяждане
Бавен метаболизъм
Слаба имунна система
Отказване на цигари, алкохол и др.

Има ли странични ефекти при употребата на 5-HTP?

Единственият нежелан ефект, който е възможно да се появи само при някои хора, е леко гадене през първите 1-2 седмици на употреба на 5-HTP.
Капсулите 5-htp на Biovea са с гарантиран произход и на най-добра цена. 5 HTP е широко позната хранителна добавка в целия свят и има множество доволни клиенти, като цената й е достъпна и изгодна.
Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 5 HTP дневно на празен стомах преди сън.
Предлагаме най-изгодната за 5 HTP цена.