Звезден еротичен хороскоп със Сесил за 17-23. 06. 2013 г.

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

ОВЕН:

Актрисата Елен Колева и журналиста и тв-водещ Витомир Саръиванов, много са привързани към свободата си. Въпреки това, нуждата им от постоянен спътник в живота е голяма. Връзката им ще бъде много интересна, ако разберат колко общо имат с партньорите си всъщност. Да споделят желанията си, добродетелите и отношенията им ще се развият повече от добре. Да се вгледат се в себе си внимателно.

ТЕЛЕЦ:

Актрисата, а напоследък предимно и тв-водеща – чаровната Алекс Сърчаджиева и Николай Младенов (бивш министър на външните работи в кабинета „Борисов”), ще имат възможността точно сега да бъдат играчи, да финтират и правят фалшиви пасове, за да заблудят противника. Техният път е повече зигзагообразен и не винаги достигат до желаната точка. Да се учат от матадорите как да се удържат този бик, който се е наместил в сърцето им.

БЛИЗНАЦИ:

Прекрасната млада актриса Луиза Григорова (след „Стъклен дом”, сега и в тв-сериала „Дървото на живота” доказва своя безспорен артистичен таланат!), и Николай Паслар (съзтезател по свободна борба, световен и европейски шампион), най-после ще разкрият голямата си чувствителност пред любовния си партньор. Да не се поддават на чужди влияния. Да проявят остроумието си при решаването на малък интимен проблем. И да не разпиляват енергията си в търсенето на излишни оправдания. Просто да бъдат открити и прями в посланията си.

РАК:

Колоритната и талантлива транссексуална художничка Наташа Рич и поп-фолк певеца Ерик, желаят по-голяма сигурност в утрешния ден, но предусещат, че човека до тях, не може да я гарантира напълно. Затова поемат всички отговорности върху плещите си, което започва да им натежава. Имат нужда да ги покровителстват. Предстои неустойчива, но изключително бурна и пълна с изненади връзка, а това им харесва.

ЛЪВ:

Исланската сексуална хиена и бивша футболна съпруга – Асдис Ран (в настоящия момент се подвизава предимно в България!), и Васил Мавриков (актьор и тв-водещ), бавно фокусират страстите си, но след като са ги „прекарали” ясно през погледа си, трудно могат да се отърват от тях. Може би ще предпочетат да останат и да се забавляват, въпреки че колкото повече се опитват да ги отблъснат, толкова по-упорит/а става партньора/ката им и така са на път тотално да се разминат.

ДЕВА:

Певицата Аксиния (напоследък предимно участва в реалити-формати като „Вип Брадър”, а в настоящия момент и в „Черешката на тортата”!), и Агент Иван Тенев, обичат да се радват на своите страсти и комфорт. А партньорите им ще намалят светлините, ще пуснат тиха музика, ще извадят шампанско или бренди, защото подготовката е важна колкото и самият акт. Ограждат се с хубави неща – мебели и картини, защото искат най-доброто от всичко. На тях това особено им харесва.

ВЕЗНИ:

Скъпо платената (най-вече от заможни бизнесмени!) старлетка Зара от „Биг Брадър” и актьорът от арабски произход – Башар Рахал, през тази седмица ще са изключително остроумни и забавни. Бързо и с лекота достигат поставените си цели. Умеят да контролират емоциите си. Инициират дълго отлаган разговор с интимния партньор. Получават нужното удовлетворение от него и се замислят върху бъдещите перспективи на любовните си контакти от настоящия момент. Имат големи шансове за развитие в това отношение.

СКОРПИОН:

Георги Милчев – Годжи и певицата Вяра Панталеева (пиано-бар „Нощни птици” – по БНТ), през този период няма да успеят, ако разчитат само на късмета си и добрия шанс. Да не взимат кардинални решения. Ще се радват на хармония във връзката си, ако обаче не пренасят работните си проблеми и настроения в дома. Могат да си позволят една кратка неангажираща авантюра, но наситена с положителни емоции и секс.

СТРЕЛЕЦ:

Плеймейтката Светлана Василева и Нед от „Биг Брадър”, по природа са много емоционални, способни на пълна отдаденост в любовта и страстно желаещи да бъдат обичани. Влюбчивата им природа понякога ги поставя в неблагоприятно положение, но са готови на всичко, за да привлекат и задържат вниманието на любимия човек. Дори са склонни да му прощават някои забежки.

КОЗИРОГ:

Тв-водещата Яна Грудева и адски талантливият и сексапилен Бобо (рапър, певец, DJ, текстописец и композитор с гвинейски корени!), слагат край на нещо – стара връзка или любовна авантюра. Довършват всчко започнато и стартират онова, което планират отдавна. Нека бъдат смели – шансът и протекциите от друг човек ще са на тяхна страна. Реални шансове да извоюват добри позиции и успехи в нов интимен контакт. Постигат и нужния респект.

ВОДОЛЕЙ:

Миловидната синоптичка от Нова ТВ – Деси Банова и бившият й любовник – футболиста Димитър Бербатов, нека не стават посредници в една неясна кауза с ясен изход. И да направят всичко възможно да се дистанцират, без да стават страна от спор и без да се ангажират с лични оценки. Хубаво е да потърсят факти и чужди мнения, преди да изяснят лични позиции и застанат зад тях. Любовният им живот е нормален.

РИБИ:

За бившата изгора на нелепо починалия Нончо Воденичаров – поп-фолк певицата Юнона и колегата й от „Ку-ку Бенд” – Борис Солтарийски, нещата внезапно се променят и всичко започва да работи в тяхна полза. Ще проявят гъвкавост и нестандартност в тяхна нова или в настоящата си интимна връзка. Периодът е благоприятен за контакти, срещи и необвързващи разговори. Да бъдат по-лежерни, не особено словоохотливи и детайлни. Нека не отлагат решаването на интимен проблем.

www.sesil.org