Деси Добрева с нова песен и клип

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Деси Добрева има нов видеосингъл „I Believe in You & Me”. Песента е по музика и текст на самата Деси, аранжиментът е поверен на Светлин Къслев, режисьор е Радостин Събев-Шошо, а за смесването и мастеринга отговаря Искрен Искренов.
„Песента има съвсем различно звучене, от това, което съм правила досега. Стилът е денс/хаус, като все пак не съм забравила да напомня и за нашия фолклор с няколко етно стилизирани елемента в кулминацията на песента”, казва Деси и допълва, че именно на това място в клипа се появява и мъжки танцов състав – „Етника“, с хореограф Иво Сираков.

В заснемането на видеото „I Believe in You & Me” има още един ключов участник – това е бившия състезател по спортна гимнастика и спортна аеробика, а понастоящем личен треньор на Деси Добрева – Евгения Палатева. В клипа двете дами се възползват от визуалната прилика между тях, за да разменят ролите си. Те използват именно танца като изразно средство, за да покажат вътрешния свят на едно момиче – раздвоено в желанията си и все пак в хармония със себе си.

„Парчето е отделен сингъл, но може да влезе като бонус в албума, който подготвям в момента”, споделя Деси и дава надежда, че скоро ще чуем още от нейната музика – така добре комбинирала съвременното денс/хаус звучене с деликатните етно мотиви.