Блондинките на Радио Fresh! пускат щуро интернет риалити

1
Добави коментар

Блондинките на Радио Fresh! пускат щуро интернет риалити

„Блондинки зад волана” е новото лятно предложение на Nova Play. Всеки делничен ден радиоводещите Калина и Надя ще подлагат на разпит различни гости в най-новото уеб риалити.

Неочаквани, забавни и много свежи неща се случват, когато две жени застанат зад волана и се впуснат в летния трафик. Това ще докаже най-новото уеб риалити на Nova Play – „Блондинки зад волана”.

Иновативният онлайн проект ще стартира на 17 юни (понеделник), като всеки делничен ден, единствено в Nova Play, потребителите ще могат да гледат нов епизод и да стават свидетели на нови свежи изненади от страна на водещите – чаровните Калина и Надя, по-известни като дамите от „Шоуто на блондинките” по Радио Fresh!. Освен, че смело поемат кормилото, двете обещават да запазят и характерния си стил – да задават неудобни въпроси, да се впускат в нестандартни теми и да коментират така, както само жените могат.

И за да бъде приключението още по-голямо, Калина и Надя няма да бъдат сами в трафика. В своя блонди автомобил те ще канят всеки път различни гости.

В първите епизоди, които онлайн потребителите ще могат да гледат още следващата седмица, с двете дами ще пътува истинска звездна петорка: в понеделник и вторник спътници на Калина и Надя ще бъдат Ангел и Моисей, в сряда двамата ще преотстъпят мястото си на Рафи, в четвъртък ще настане истинско щуро пътуване с репортерът на Милен Цветков – Дани Петканов, а в петъчния епизод ще разберем какво се случва, когато към женското царство на Калина и Надя се присъедини още една дама – певицата Джина Стоева.

Сред другите гости, които ще видим в компанията на двете дами, са Петко Димитров, Румънец и Енчев и други.

Епизодите на „Блондинки зад волана” ще могат да се гледат единствено в онлайн платформата Nova Play, всеки делничен ден, от 17 юни.

Коментари