ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО! Вижте какво направи тази бременна

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО! Вижте какво направи тази бременна

Джени Оливър е бременна с момиченце

Всяка майка иска детето й да бъде живо, здраво, умно, красиво, успешнно. Но понякога майките развиват болни амбиции за децата си.
Точно такъв е случаят на тази майка, която е бременна с момиченце.
Най-голямото желание на англичанката Джени Оливър за неродената й дъщеря, е тя да бъде „мис“. Бременната е записала детето, което все още носи в утробата си, в конкурс за красота. Неродената й дъщеричка, която вече носи името Ела, започва кариерата си на „мис“ и модел още преди да се е родила. По време на самия конкурс, Ела вече ще е на три месеца, пишат от dete.bg.

Джени Оливър

Джени Оливър вече е майка на две деца и Ела ще е третата й рожба. Амбицираната майка е на мнение, че колкото по-рано започне кариерата на една „мис“, толкова по-добре. Двете деца на англичанката вече се състезават и то успешно както можете да видите на фотото – гордата мама позира с множество ленти от участия в конкурси и цели две корони.
И докато другите бременни, тръпнещи в очакване на неродените си отрочета, купуват принадлежности от първа необходимост, то Джени вече е купила рокля и аксесоари за участието на малката Ела в първия й конкурс за красота.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: