Колко силикон има Бориса Тютюнджиева?

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Бориса Тютюнджиева се подвизава като роден модел, който трупа слава най-вече покрай скандалите, в които се забърква името ѝ. И макар че отдавна не е спрягана за любовница на някоя обвързана местна знаменитост, тя вече си е изградила образ, който се свързва именно с подобни асоциации.

Брюнетката е рекламно лице на няколко бранда, но най-често се привлича медийното внимание с активността си в социалните мрежи. Не минава ден, в който да не публикува я някоя провокативна снимка, я някой интересен статус, които веднага да намерят отражение в лайфстайл рубриките.

Един от последните фотоси например, който се появи в профила ѝ във Facebook, представлява „самоснимка“ с телефон, а акцентът пада основно върху пищния ѝ бюст. Кадърът е придружен от кратък коментар: E…май сме готови за снимките утре ;)) Иииии НЕ нямам силикон !!! ;))“

Ако Бориса е искрена, поздравяваме я за добрите гени. Но пък ако си е позволила да поизлъже, определено ще навреди още повече на имиджа си, позволявайки си да изрича неистини публично.

Facebook / Borissa Tiutiundjieva (Official)Facebook / Borissa Tiutiundjieva (Official)Facebook / Borissa Tiutiundjieva (Official)