Любовен хороскоп: Мъжът Телец

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Той няма да ви хване за краката, нито ще ви отведе на разсъмване. Работата не е там, че Телецът няма смелост за това, просто такава идея никога няма да му хрумне. Ако неговата избраница се е оказала заточена в крепост, той по-скоро ще почука на вратата, отколкото да се пазари за откуп. Ще постъпи по най-благоразумния начин.

Този човек на първо място е мислещ, трезв и практичен. В своя подход към жените той е предпазлив, предпочита, до приемане на решение, да изучи обстановката. Той няма да тръгне да завоюва трофей, който преследват всички. Нужна му е спътница за дълъг път, а не лъскав автомобил, който скоро ще трябва да предаде за скрап. Той цени сигурността и стабилността.

Това не означава, че той ще откаже да прекара уикенда с красива блондинка. Светът е населен с много сексуални, чувствени и, изглежда, лекомислени Телци, които определено обичат да правят секс. Но прониквайки по-дълбоко, ще откриете човек, който не търси краткотрайни отношения. Когато става дума за емоционалния му живот, той може да си позволи да бъде търпелив.

Болезнено приема отказ, но повечето жени няма да го забележат. Той може да изглежда доста флегматичен, но неговата на пръв поглед дебела кожа всъщност е доста тънка. При първото запознанство изключителната романтичност на Телеца не бие на очи. Той ще постави обожаваната жена на пиедестал, но далеч няма да се отнася към нея като към статуя. За разлика от някои мъже, склонни да идеализират жените, Телецът ви обича такава, каквато сте в действителност.

Този мъж не е способен да изрече „Обичам те“ с лекотата на Близнаците или Везните, но той ще ви демонстрира своята преданост с неочаквана щедрост. Разбира се, неговите подаръци няма да са лекомислени, понеже, харчейки пари, той знае истинската стойност на нещата. По-скоро ще ви купи едно скъпо украшение, отколкото дузина безполезни джунджурийки.

Зад сдържаността на Телеца се крие страстна, физическа същност. За него любовта и чувствеността практически са синоними. Както и жената Овен, той е праволинеен в секса. Не вижда необходимост от вариации, но пък има сила, за която може да мечтае всяка жена. Неговата огромна виталност компенсира еднообразието.

Той е чувствен, волеви, благоразумен човек, на когото можете да се доверите. Той е верен, надежден, добър, има изтънчено и ненатрапчиво чувство за хумор. Жените, които търсят сигурен партньор, си струва да обърнат внимание на Телеца.

Търпелив, но силен – ето неговото описание. Ще вземе своето, като му дойде времето и никога няма да отстъпи на половината път. Неговите страсти не се виждат веднага, но когато той твърдо е решил да ви покори – внимание! Няма да ви е лесно да се откопчите от него. Възможно е да предпочетете да останете и да се наслаждавате на компанията му.

Не си губете времето да кокетничите. Той се досеща кога просто скромничите. Колкото повече се стараете да го измамите, толкова по-упорит става той. Ако изобщо познавате мъжете, знаете, че той е упорит. По-точно казано – най-упоритият от Зодиака. Телецът мъж обикновено е добре развит физически, което е част от чара му. Той има земна, здрава, чувствителна натура.

Той обича да се отдава на страсти в комфортна обстановка. Тя включва приглушена светлина, тиха музика, вино или коняк… Обстановката за него почти винаги има същото значение както и самото правене на любов. Той се обгражда с красиви вещи, мебели, картини, иска да има най-доброто. Може да изпие две чаши и да си легне да спи, докато вие още се помайвате какво да правите. Да упорствате, опитвайки се да се сближите с Телеца, е напразно губене на време.

Той е любител на вкусното пийване и хапване. Често излишното тегло е проблем на този знак. Истински гастроном, той не яде просто защото е гладен и не пие защото му се пийва. Той знае какво да избира. Това е справедливо и по отношение на сексуалните му апетити, и предпочита жени, които удовлетворяват основните му изисквания.

И в храната, и в пиенето, и в секса Телецът иска да получи най-доброто. Той не е от тези, които с удоволствие целуват въздуха, който току-що ви е докоснал. Той стои с два крака на земята и е истински мъж.

Частично това се проследява в огромната му сигурност в собствената сексуалност. Не му е необходимо да доказва нищо сам на себе си, както това правят много други мъже. Както отбелязва Марк Твен, той има спокойна, хлъднокръвна смелост на християнин, който държи в ръцете си четири коза.

Срещата с него ще ви е приятна. Не е необходимо да разигравате някакъв образ, бъдете самата себе си. Той ще ви убеди, че сте прекрасна. Телецът знае ценността на парите и иска ценят парите му. Насила нищо не можете да му продадете, той трябва да поиска да го купи. Само по собствено желание Телецът се разделя с парите си и невъзможно да бъде принуден. На рождения си ден ще получите най-скъпото, за което отдавна сте мечтали. Или два билета за първа класа за околосветско пътешествие.

Здравомислието е основна черта на мъжа Телец. Той не се бои от тежка работа, стабилен и конструктивен е. Препятствията само увеличават неговата находчивост.

Независимо от здравия му вид, ако мъжът Телец заболее, ще оздравява бавно и дълго. От друга страна, той е склонен да се грижи за себе си. Инстинктивно чувства, че трябва да си пази здравето. Не се опитвайте да му казвате какво да яде, нито какво да прави и къде да ходи. И на вас няма да ви се налага да казвате какво искате. Не му е необходимо да знае, за да го направи.

Каквото и да става, не провокирайте мъжа Телец. Трудно е да го извадят от релси, но ако се разлюти, изпада в ярост. Трудно му е да прости и забрави. Мъжете, родените в първата част на знака Телец, обичат действието. То им е необходимо. Когато се сблъскат с проблем, те търсят пряко решение. (Жената, опитваща се да задържи мъжа Телец със заплахи и шантаж, може да си има сериозни неприятности.)

Телците, родени във втората част на знака, са по-склонни към хитрости. За съжаление често не са толкова хитри, колкото им се струва, и провалът може да ги доведе до сериозна депресия.

Мъжът Телец е ревнив. Той иска, което има, да си е само негово. Не може да се разделя с нищо, освен ако то вече не е загубило ценност в очите му. Ако връзката ви е приключила, той ще се постарае да запази приятелски отношения. Но бъдете внимателни! Той може да се окаже труден приятел заради прекалената си критичност. Той е търпим само към хората, които не засягат емоциите му. Достатъчно е упорит, за да се бори за безнадеждна работа, и рядко прави нещо за другите просто така. Прекалено обича себе си.

Някои Телци проявяват учудващо нетърпение и искат бързи резултати. Те старателно се стремят към целите, но нерядко при това губят напразно много енергия и без причина помитат всичко дребно по пътя си.

Има и едни други Телци, които много добре умеят да заблуждават противниците си. Пътят им не е толкова пряк и има повече криволици. Научете се от матадора как да се оправяте с такъв бик. Матадорът му позволява да влезе в неговата част на арената, без самият той да ходи там. Той кара бика да иде при него.

Телецът има силна воля, сексуален е, собственик и крайно емоционален. Има традиционен подход към секса, което може да се окаже особено стимулиращо. Ако разбирате всичко дотук и сте търпеливи и особено ако обичате някой да се домогва до вас – това е вашият тип мъж.

Jenite.bg ще ви разкрият какво крие вселената за жената Телец, а за да разберете какво повеляват звездите за любовния живот и на останалите зодии, последвайтеDiv.bg във Facebook.