Делфина – Български онлайн магазин за бельо и бански

11
Добави коментар

На скоро попаднах на Делфина – български онлайн магазин предлагащ бански, дамско бельо, чорапи, чорапогащници и мъжко бельо. Моделите са много приятни, с много добро качество, а цените определено са конкурентни и атрактивни.
За да направите поръчка от Делфина е необходимо да се регистрирате. По е-мейл ще получавате информация за промоции, намаления, нови продукти и кодове.
Размерите на моделите отговарят на българската номерация, така че няма да имате проблем при избора на правилния размер. За различните модели има различни десени и разцветки.
Ако поръчаната стока не ви хареса или пък не ви стане, може да върнете продукта или да го замените. Срока за връщане е до 28 дни след получаването. За целта трябва да запазите номера на поръчката или пък да го проверите от сайта, като влезете в своя профил.
В магазина може да заплатите през ePay или в момента на получаването с наложен платеж.
Поръчката се доставя с куриер или по пощата.
Стандартния срок за доставка е от 3 до 5 работни дни, а цената за доставка е 3,00 лв. за поръчки до 29.99 лв., а безплатна над 30,00 лв.
Определено, магазина предлага голямо разнообразие от бельо и бански костюми. Доволна съм от качеството и цените на някой от старите модели имат 50% намаление. И което е също важно, на живо моделите са по-хубави отколкото на снимките.
Довечера мисля да поръчам и боксерки за мъжа, така че, и за тях ще има отзиви скоро.
Затова не се чудете. Магазина е изпробван, а и обикалянето по магазините и меренето в тези жеги не ме привлича особено напоследък. Все пак с дете трудно се ходи на пазар за дрехи и бельо

Етикети/Тагове: онлайн магазини