Променени до неузнаваемост след 90-дневен режим

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Сред най-обсебващите мании на днешното време е желанието за отслабване. И мъже, и жени мечтаят да свалят няколко килограма. Като че ли в съзнанието на съвременния човек единствената причина да се почувства щастлив би била стегнатата фигура.

Както при всички други тенденции, засягащи голяма част от обществото, и тук много хора са забогатели на чужд гръб. Има десетки програми, които обещават шокиращи „преди и след” ефекти. Сега попаднахме на едно от най-печелившите предложения в този бизнес, чиято реклама включва, разбира се, десетки снимки на променени до неузнаваемост мъже и жени. Част от тях може да видите в нашата галерия.

По обективни причини няма да споменаваме името на въпросната програма. Ще кажем само, че нейната цена е много висока, тъй като пакетът включва уреди за упражнения и хранителни добавки.

Режимът е с продължителност 90 дни и за постигане на резултатите разчита на балансирано хранене и тежка физическа активност. На него се доверяват мъже и жени на различна възраст. Според снимките, разпространени от създателите на програмата, тя помага на всички да се сдобият с мечтаното тяло.

Тренировките са дълги, като най-кратката от тях е час. Диетата също може да бъде различна за всеки човек – компанията, предлагаща този метод, се опитва да продаде на своите клиенти колкото се може повече добавки с обещания за по-добри резултати.

В повечето случаи участниците в 90-дневната програма сравняват постигнатите резултати с други хора. Това се случва в специално създадени за целта групи, които приемат предизвикателството да си „сверяват часовника” на дневна и седмична база чрез онлайн срещи.

Напълно променените, които твърдят, че по този начин са отслабнали, посочват стойности от сорта на 30-40 свалени килограма.

Според създателите на програмата, тя не е подходяща за хора, свикнали да се излежават по цял ден на дивана. Нейната същност предполага вече съществуващ тренировъчен режим, който да бъде надграден.

Въпреки това условие обаче, има цяло движение, следващо въпросния метод. Участниците в него издигат в култ подхода, обещаващ перфектно тяло. Същевременно компанията собственик е прибрала над 500 милиона долара от продажби.

Режимът от 2004 година е разработен от фитнес гуру специално за нуждите на хората във форма, които искат да постигнат още по-впечатляващи резултати. Поне обещанията на създателите за ефект са придружени с предупреждения, че той няма да дойде без усилия. Необходими са 90 дни строг хранителен режим, 6 дни в седмицата усилени тренировки.

Все пак трябва да се подхожда с внимание към подобни начинания. Здравословният начин на живот е съпътстван с правилно хранене и физическа активност. Ала прекомерното вглъбяване в определена цел може да повлияе негативно на организма завинаги.

За още интересни истории станете част от Jenite.bg във фейсбук!