Спечелете нова 5-камерна немска PVC дограма KBE на стойност 1000лв!

1
Добави коментар
pgp

Аз искам нова дограма! И аз искам дограма! Всички искаме дограма!

Включете се в играта на Пласт Маркет и спечелете немска PVC дограма KBE на стойност 1000лв.

Посетете сайта plast-market.net  и се регистрирайте, за да участвате в томболата за голямата награда. Пласт Маркет и Поп Топ подаряват чисто нова дограма! Бъди ти късметлията, който ще я спечели!

Всеки може да се включи в нея и да участва за голямата награда- 5 камерна немска PVC дограма KBE на стойност 1000 лв! Камиончето на Пласт Маркет превозва различни неща- PVC дограма, алуминиева дограма, щори, врати, комарници. Потърсете какво точно превозва днес! Посетете сайта plast-market.net и разгледайте категориите с продукти. Някъде там е скрито камиончето на Пласт Маркет. Когато го откриете прочетете с какво е натоварено и го напишете в регистрационната форма. Участието в играта не е обвързано с покупката на дограма.

*СТЪПКA 1*

Харесайте страницата на Пласт Маркет ООД във Facebook. Там ще се публикуват жокери, помагащи за  откриването на камиончето.

*СТЪПКА 2* Потърсете камиончето на Пласт Маркет в сайта plast-market.net в продуктовите категории. През няколко дни неговото местоположение ще бъде променяно. Търсете упорито!

*СТЪПКА 3* Когато го откриете прочетете какво превозва днес.

*СТЪПКА 4*

Попълнете регистрационната форма и напишете какво превозва.

Печелившият от играта ще бъде изтеглен на 12.07.2013г в предаването Поп Топ в присъствието на нотариус. Късметлията ще бъде публикуван на страницата на Пласт Маркет ОО и фейсбук страницата на фирмата.

Краен срок за участие: 10 Юли 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.