Идеи за красиви кухни

1
Добави коментар

Да поканим красотата и чистотата на белия цвят в дома си. Кухнята е специално място, особено ако сме кулинари. Топлите месеци за подходящи за леки промени в дома. Смяна на боята, нови кухненски мебели и още нещо.

Започнете от стените. Изберете бяла или екрю боя за стената. Ако шкафчетата са от естествено дърво и са запазени, може да не ги сменяте, а да ги изшлайфате с подходяща шкурка и да ги лакирате, като изберете подходящия цвят лак.

Дървените мебели в кухнята създават красота и уют. Създават впечатление, че са скъпи, каквито често и са си, ако са автентични, а дори и да не са, когато достатъчно добре имитират истински мебели от дърво, няма как да бъдат различени само с поглед. Ако разполагате с достатъчно пространство, може да направите и удобен плот. Дървен или от мрамор, отново съобразен с останалите мебели в кухнята.

Идеите, които може да разгледате в галерията ни изглеждат луксозни, но бихме могли да откраднем някои от тях, които да реализираме с минимални средства.

Може да промените облика на кухнята дори само ако добавите букет от свежи и ароматни цветя от вашата градина. Всичко е в акцентите. Малките промени понякога са съществени за създаването на впечатление за приветлив и красив дом.

Напоследък се забелязва смесване на стиловете дори в кухненското обзавеждане. Еклектиката прави интересен дома и по някакъв начин издава характера на домакина.

Разгледайте галерията ни и преобразете вашата кухня.