УАУ! Вижте най-красивите деца на звездите

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте най-красивите деца на звездите

Те са най-красивите сред най-известните деца

Не само, че са огромни късметии да се родят в семействата на едни от най-големите звезди, но и са изключително красиви. Специано за вас сме подбрали едни от най-красивите сред най-красивите дъщери на известни личности. Разгледайте техни снимки в нашата галерия, а за още актуални снимки на порасналите звездни деца, можете да погледнете ТУК!

Зелда Уилямс

 

23-годишната дъщеря на актьора Робин Уилямс от брака му с Марша Гарсес Уилямс, е истински заслепяваща. Зелда Уилямс е решила да ходи по стъпките на баща си и се изяввява като актриса, но истински активна е в социалната мрежа Туитър.

Зои Кравиц

Тази красавица е дъщеря на един от най-желаните музиканти. Зои Кравиц е единствената дъщеря на рок легендата Лени Кравиц от брака му с актрисата Лиса Бонет. Е, как да не стане толкова привлекателна с такива гени!

Алисън Уилямс

26-годишната Алисън Уилямс е една от актрисите, които очароват телевизионните зрители  сериала „Girls“. Неин татко е кралят на баладите Браян Адамс.

Джейми Фокс с дъщеря си Корин Бишъп

Когато носителят на Оскар Джейми Фокс се появи с тази красавица всички онемяват. Но това не е някоя моделка, с която той излиза, а дъщеря му – Корин Бишъп. Татко Джейми трябва да си отваря очите на четири и да пази 19-годишната си дъщеря от момчета. Вместо това той сам обяви пред журналистите и цял свят, че тя си няма приятел в момента. Корин не е избрала пътя на баща си в киното, а учи ПР в унивеситета на Южна Каролина.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: