Елен Колева и Дарин Ангелов срещу употребата на алкохол при непълнолетни

2
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

– Вчера, 18 юни, се състоя последният от семинарите на училището за родители на PernodRicard Bulgaria. Беседата беше домакинствана от психотерапевтите Мадлен Алгафари и Виргиния Захариева. За да обозначи края на кампанията, семинарът беше изцяло с практическа насоченост, така че родителите си тръгнаха с много нови идеи за справяне в рискови ситуации.

Своята подкрепа към инициативата показаха актрисата Надя Конакчиева и телевизионната водеща Зейнеб. По време на срещата с психотерапевтите, родителите се радваха и на ведрото присъствие на актьорите Елен Колева и Дарин Ангелов, които се включиха дейно в практическите занимания. Младите актьори изпълниха няколко упражнения за гласуване на доверие и бяха сред първите доброволци, които участваха в ситуационните игри. „Това начинание е много полезно и съм убедена, че всеки един от родителите, които днес бяха тук, си е тръгнал с нещо научено. Вярвам, че трябва да има повече такива инициативи, които да подкрепят родители в тази най-трудна и важна роля за тях“, сподели Елен Колева след края на беседата.

Начинанието на Pernod Ricard Bulgaria предизвика интереса на много български звезди. Кампанията се радваше на подкрепата на известни лица от театралната сцена и малкия екран. Сред имената на подкрепилите инициативата се открояват тези на Йордан Йовчев, Таня Карабелова, Параскева Джукелова, Мая Бежанска, Богдана Трифонова, Ирен Кривошиева и Китодар Тодоров.

За повече информация за кампанията следетe официалната Facebook страница: www.facebook.com/Responsib’All

Към статията няма коментари. Напишете първия.