#ДАНСwithme, Джамирокуай!

7
Добави коментар
chuime
chuime

Последната седмица не си говорим за друго, освен за протестите срещу малоумщините на политиците. И днес не мина без изцепки. Депутатът от БСП Христо Монов казал пред Канал 3: „Технологията роди днес интернет лумпените. Те протестират за всичко. Може би ще започнат да протестират и за това, че съществуват. В други държави отнемат родителските права при участие на дете в политически митинги“.

Да помълчим за минута в памет на всички политически трупове, наизлезли последните дни!

Обаче след снощния концерт на Орлов мост, изнесен от екип млади и будни граждани :-), ви напомняме, че и  концертът на Джамирокуай в София наближава. А ние имаме два билета, предоставени ни от организаторите на шоуто Symphonics Entertainment, които искаме да ви дадем. И понеже нито знаем как, нито пък искаме да ви разсейваме от протестите, ще направим игра, свързана с най-умните/забавните/страшните статуси във фейсбук, свързани с юнските протести (я юнски, я летни, ще видим…). Който ги спечели, е свободен да ги даде на непротестиращ за 3 часа на 28 юни, не са поименни. 🙂

Ето и условията: 1. Харесайте страницата ни във фейсбук. 2. Под албума с име „#ДАНСwithme, Джамирокуай!“ напишете ваш фейсбук статус, свързан с протестите. Моля, не цитирайте познати, приятели и т.н., за да няма сърдити. 3. До 16 часа във вторник всеки ще може да гласува за статуса, направил му най-силно впечатление. Статусът, събрал най-много лайкове, ще спечели два билета за концерта на Джамирокуай на 28 юни. Веднага ще се свържем с победителя, за да си вземе наградата.

Билетите за концерта на Джамирокуай са два на брой, правостоящи.

Вижте и играта за билети за концерта на Джеси Джей в София.