Жеравна-Фестивал на Народната носия

1
Добави коментар

 
1
2
3
4
5

(6 гласа, оценка 5 от 5)

Във връзка с провеждането и утвърдения правилник  на „Фестивал на фолклорната носия Жеравна 2013“  –  23 – 25 Август,  може да наемете от нас Народна носия или различни елементи от нея.  Наемът на костюма или елемента е за 3 дни – от 23 до 25.08.2013г. Наемът на Народните носиите зависи от вида на костюма и от броя на елементите в него.  Може да наемете цял костюм или само да допълните определена част към Вашия костюм. Предлагаме разнообразие от различни модели Народни носии в много размери. Наличните Народни носиите обхващат размери от височина 96 см до 5ХL.  Ако желаете да се сдобиете с Народна носия, която да носите с радост и удобство през следващите фестивали или други поводи, може да си закупите от нас. Поръчката на Народна носия или наемането на Народна носия може да заявите до 1.08.2013г. Екипът на „Пен Силует“ може да разработи костюм само за Вас, уникален и неповторим, съобразен с Вашите изисквания и нужди. 

Екипът на „Пен Силует“ ще присъства на фестивала и гардероба и ще се намира непосредствено преди входа. Там на място, в Жеравна  /на входа на фестивала/, ще може да пробвате и изберете Народна носия.

 Очаквайте големи промоции  във връзка с провеждането на „Фестивал на фолклорната носия Жеравна 2013“.

По-ранното наемане и заявяване на Народна носия ще Ви донесе не само сигурност, а и избор от по-голямо разнообразие на наличните Народни носии.

Правила за наемане на Народен костюм:

1.       Депозит при наемането на костюма. При връщане и окачествяване на костюма депозита Ви се възстановява.
2.       При просрочване връщането на костюма, наемателя дължи на наемодателя  наем за всеки изминал ден до връщането на костюма.
3.       При забавяне връщането на костюма за повече от 5 дни, депозита за костюма става невъзвращаем.
4.       Наетия костюм се връща непочистен, но в добро състояние и без повреди. Ако костюмът е повреден /скъсан, изцапан или друга невъзвратима повреда/  наемателя дължи стойността  за поправката му или ако поправката е невъзможна е длъжен да заплати стойността на костюма по цена на наемодателя.
5.       Наетия костюм може да вземете от магазина ни на ул.“ Леонардо Да Винчи“ 15 – Пловдив, в офиса ни на ул.“ Брезовско шосе“145- Пловдив или в Жеравна  /на входа на фестивала/.
6.       При наемане на  даден костюм е необходимо капаро, за да потвърдите намерението си.