Как да се запозная с момчето на мечтите си? | Teenproblem.net

65
Добави коментар

Всяко момиче иска да срещне принца на мечтите си, но много често това никога не се случва. През живота си срещаме много мъже, дори прекалено много, но все нещо се обърква. Събираме се, разделяме се, обичаме, мразим, предаваме, и какво ли още не. Най-лесно

Всяко момиче иска да срещне принца на мечтите си, но много често това никога не се случва. През живота си срещаме много мъже, дори прекалено много, но все нещо се обърква. Събираме се, разделяме се, обичаме, мразим, предаваме, и какво ли още не. Най-лесно ще е да седим и да чакаме на балкона да мине белият кон и на него да го видим, нали? Да, ако бяхме героини на някоя красива приказка с хубав край, но живота не е приказка и трябва да сме реалисти.
Първото, което трябва да направим е, да си създадем някакъв модел, но не от типа рус със сини очи, или черен с зелени. Модел на поведението и мисленето, на които се надяваме. Да е добър, да се държи мило с нас, да ни вярва и т.н. Така ще сме наясно какво точно искаме да открием в човека срещу нас. И ще улесним избора си.
Следващата крачка по пътя към него, е да разберем къде може да намерим такъв човек, в чата, в дискотеката, в библиотеката. Ако примерно сме решили, че ще си търсим умно момче, естесвено няма да отидем на терена, а ще отидем на театър, на кино, на опера дори.
Ако пък търсим спортна натура, то естествено ще посетим фитнес залата или стадиона, да потичаме за здраве.
След като преценим тези две много важни неща, ако имаме късмет може да го срещнем и веднага, ако не просто ни остава да се надяваме, той да е някъде там, и да ни чака.
Това с момчето на мечтите е хубава теория, но ако случайно нямате идея какво искате, то оставете се на съдбата, тя ще ви води и просто вярвайте, че си имате половинка и тя ви чака някъде.