Детска тракийска носия 02 M4

1
Добави коментар

Детската тракийска носия 02 М4 се състои от три части: Сукман в зелен цвят от полиестерен материал или друг, с богати бродерии и гайтани на пазвата и подгъва. В талията има ластик, за да се регулира размера. Подгъва е завършен с широка дантела.; Блузата е от 100% бял Памучен материал. Закопчаването е отпред, има богата бродерия на пазвата. Яката е без бродерия. Ръкава е завършен с финна дантела.; Престилката е в черен цвят в богато бродирани флорални мотиви. Престилката е завършена с финна дантела.

Продуктът може да се изработи и произведе според желанието на всеки клиент – цена, материали и цветове.

За цени на едро – изберете размери, количество, след това в количка кликнете (Добави/Промени данни за фактура) и кликнете отметката (Желая оферта за продуктите).

Гаранции и начини на експоатация:ИнформацияМаже да се използва автоматично пране в пералня. ИнформацияПрепоръчително е дрехата да се пере на ръка.ИнформацияТемпература на пране не по-висока от 60 градуса.ИнформацияНе използвайте белина.ИнформацияГладете при температура 150 градуса.ПрепоръчителноСамо професионално химическо чистене.   Не важи, ако продуктът се изработи от други материали.