Котли и камини на пелети и твърдо гориво – Котли и камини

1
Добави коментар

Котли и камини на пелети и твърдо гориво

Камини и котли на пелети и твърдо гориво.
Ако търсите да спестят пари и да намали въглеродния си отпечатък, тогава може би вече сте наясно с отопление с дърва пелети, и ползите, които тя може да донесе.

Ако не, тогава ето какво трябва да знаете.

Околна среда дървесни пелети, котли и печки използват изрезки девствени дърво, които след това се превръщат в пелети. Това означава, че те вече са рециклирана дървесина и по-добре за околната среда. Освен това, те често са произведени чрез използване на процеси, които използват възобновяеми източници на гориво и са въглеродно неутрална, и така ще се прави своя принос за спасяване на планетата.

Намаляване на разходите за отопление ще откриете, че преминаване към отопление пелети ще ви спести пари, като пелетите са много по-евтини от петрола и въглищата. В зависимост от модела на котела или печката, който отиде за, може да имате възможност да се спести до 50% от разходите си за гориво за отопление.

Изпълнение на дървесни пелети, котли предлагат невероятна производителност, и така ще можете да инсталирате малък бойлер в дома си, и знам, че ще предостави на топлина, което трябва. С модели от около 9kW до над 100kW, вие ще бъдете в състояние да намерят най-подходящия котела да отговори на нуждата от отопление, без значение дали имате нужда за отопление на дома или в болница.

Коефициент Съвременните котли на дърва са изключително ефективни. Работещи при скорост до ефективност 94%, в зависимост от модела и начина на ползване, ще установите, че имате много топлина за всяко натоварване на пелети изгаряте.

Наличност Ще откриете, че на много места се продават котли на дърва, и тя може да бъде трудно да се намерят най-подходящия доставчик. Вие също така ще трябва да се уверите, че доставчикът, за да изберете може да ви помогне с инсталацията, и да се гарантира, че вашият бойлер или печка отговаря на съответните разпоредби.

Разнообразие Ще трябва да се установи това, което трябва да направите вашия бойлер и да разберат някои от основните функции, така че не се подвеждайте по един ентусиазиран човек продажбите, или насърчават да купуват нещо, което не е подходящ за вашите нужди. Ще откриете, че най-евтините модели не отговарят на вашите нужди, и скъпи модели могат да бъдат много повече, отколкото трябва.

Битови и търговски дървесни пелети котли може да се използва и в двете вътрешни и търговски условия, така че няма значение дали имате къща, или верига от хотели, можете да спестите пари за отопление.

Дълготрайност Както котли на дърва и печки са много популярни в Европа, изграждането на качеството и трайността е впечатляващо. Вашият нов бойлер или печка е направен да издържа и ще ви предостави много години на надеждни услуги.

Дървесни пелети доставките и избора на котела, и доставчик, вие също така ще трябва да се уверите, че имате добра репутация с дървени пелети за да ви предостави най-търсените пелети се нуждаете за вашия бойлер. В зависимост от вашия доставчик, може да сте в състояние да получи договор, който ще ви осигури по фиксирана цена в продължение на няколко години. Това ще ви помогне точно да бюджет за разходите за отопление.

Стойност за пари Както и струва по-малко да работи, и е по-добре за околната среда, вие също така ще откриете, че вашият нов дървесни пелети котел ще Ви даде право на възобновяема плащане Отопление стимулиране от страна на правителството. Това означава, че ще плаща тримесечен размер за използване на възобновяема енергия за отопление. Платената сума ще зависи от мощността на котела и количеството топлина, което използвате.
А знаеш ли защо трябва да преминете, не е време за вас да се мисли повече за отопление с дърва пелети?