Фалически форми за сладкиши

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Формите за секс, така де, за кекс никога няма да бъдат същите във вашите представи, след като се запознаете с тази уникална колекция от съдове за печене на сладкиши и техните производни. Комплектът носи названието Penis Pans и съвсем очаквано сладкишите, които можете да печете във всеки един от елементите му, притежават фалическа форма.

Идеята за Penis Pans е на мацките от сайта за аксесоари за бъдещи булки Bachelorette.com, които предлагат най-вече пикантни и закачливи идеи за т. нар. моминско парти.

Оказва се, че формите за секс, така де – кекс, имат няколко разновидности и подобно техния прототип – мъжкият пенис, са подходящи за всеки един вкус.

Penis PansErotic Penis Cake PanPenis PansJumbo Penis Cake Pan

Най-популярният продукт в тази пикантна кулинарна гама е, може би, Еротичната форма или Erotic Penis Pan. Съдът е с дължина от 25,4 см. и широчина, в най-широката си част, от 15,24 см. Интересното при Erotic Penis Pan всъщност е формата му, която е леко извита и би накарала всяка една домакиня да повдигне вежди.

Penis PansSmall Penis Cake PanЕротиката в тази колекция продължава с Джъмбо формата, която, подобно всички останали, освен вече споменатата, представлява очертанията на изправен пенис, но с по-внушителни размери – 35,5см. х 25,4 см. За любителките на по-дребните сладки, в комплекта присъства малката пенис форма, която по думи на производителя събира половината от стандартното количество за секс, пардон, за кекс.

За по-многобройни момински партита пък е предвидена тавата за къпкейкове с формата на пенис, в която едновременно могат да се произведат до шест малки сладкиша с дължина 11,1 х 6,9 сантиметра. Перлата в короната на Penis Pans обаче определено е „Голямото момче“, което по размери се доближава до Джъмбо модела, но има по-близка до оригинала форма.

В крайна сметка комплектът от форми за секс, или за кекс, вече ни е все едно, е една хитроумна и забавна идея за всяко моминско парти, а и защо не за разнообразяване на брачните нощи на младото семейство… или на небрачните на някоя от шаферките, останали на сухо след сватбата?

Penis PansCupcake Penis Cake PanPenis Pans“Big Boy“ Penis Cake Pan