Как да си отмъстим на Рик Рос за тенекията?

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Мегарапърът Рик Рос изнесе уникален концерт, но за съжаление не у нас, а в Ню Йорк! 37-годишният музикант така и не се появи на купона в Пловдив, което разочарова стотици негови екзалтирани фенове.

Честно казано самите ние подозираме организаторите за големия гаф, които по непотвърдена информация вече преговарят с 2 pac и Notorious B.I.G., за да замажат положението. И все пак като типични българи искаме да си отмъстим на Рики за вързаната тенекия и подобаващо да му спретнем някой номер, най-малкото защото е накарал Димитър Бербатов да го чака 5 часа на концерта!

Ей, янки, ти май не си гледал хеттрика на бате Митко срещу Ливърпул!?

1. Да пратим Веско Маринов на концерт в родния му град

Сам разбираш защо сме го сложили този вариант на челната позиция. Рики, брато, имаш два дни да се поправиш! Вече сме купили билет на Веско за Коахома (щатът Мисисипи), а той приема предложението на драго сърце. Даже обещваа да раздаде на цялата ти рода новия си албум, който включва цели 30 песни. Кофти, а?

2. Дует с Икебаната

Доста се чудихме дали това не е по-гадно от горепосоченото, но все пак го класирахме на втората позиция. Ако пухкавият рапър не се появи изобщо на българска територия дори и само за да се снима с НДК или Тепетата, ще сезираме Хага с иск да запише дует с Деян Недялков! Смятаме, че това ще се окаже решаващо за кариерата на Рос и той ще се преориентира за в бъдеще.

3. Орк. Кристали feat. Rick Ross

Честно казано допускаме, че изтънченият вкус на Икебаната ще провали този ни коварен план за дует. Пък и Неделчев си пада по испанските ритми и е твърде вероятно да отхвърли тази оферта. Именно за това имаме и План Б, който е свързан с орк. Кристали. Ромските музиканти на драго сърце ще приветстват създателя на Майбах Мюзик Груп. Най-малкото, защото се доближават до цвета на кожата.
Те вече мислят за ремикс на култовата им песен „Ток по тялото“ като първият куплет да бъде изпят именно от (х)американеца. Роузеееей.

4. Д-р Емилова

Не искаме да правим реклама, но сме чували, че горепосочената лечителка е най-добрата в свалянето на килограми. Именно за това предлагаме едноседмична „ваканция“ на Рик Рос в Боровец, където заедно с още 30 гладни жени да се подложи на Дебелариум. Дебелашка шега, но сме сигурни, че българските му фенове имат и по-сурови такива след снощното висене под Тепетата.

5. Охрана на Волен

Настанаха тежки дни за лидера на Атака Волен Сидеров! Ето защо нашето предложение е Рик Рос да изкара някой друг лев като охрана на скандалния политик. Доколкото разбрахме, в момента има свободни места, а единственото условие е да си минимум 95 кила. Спокойно, Рики, вътре си!

П.П. Нещо за феновете. В Брато не си капо!