Коко Динев пребил Емилия?

2
Добави коментар
mignews
mignews

Фолк певицата Емилия е зверски пребита от Коко Динев, а не е катастрофирала, както бе съобщено по-рано. Близка приятелка на актрисата сподели, че изпълнителката е претърпяла жесток побой. „Разказвам ви всичко, както си е само, за да спася моята приятелка от лапите на Коко Динев. Еми е стресирана и унизена, заеква след случката–ръцете и треперят постоянно“, разказва нейна близка.

По думите й певицата е в шок след трагедията. И изпада в истерия, когато й предложат да се обади в полицията. „Той ще ме убие“, крещи певицата, пред своя приятелка. Момичето държи да остане анонимно, но разкри, че скандалът е избухнал след среща на Динев с Бойко Борисов.

Хазартният бос и бившият премиер се срещнали в бившата резиденция на Тодор Живков в Сандански. Компания им правели Даме Стойков — Самбиста, един от шефовете на Левски Иво Тонев и шефа на казиното на Динев Румен. През уикенда компанията се развличала с актуална чалга певица и две други момичета. На другата сутрин обаче Емилия цъфнала пред резиденцията и поискала да види мъжа си. Гардовете отказали да я пуснат, а фолк дивата вдигнала страхотен скандал пред всички. Накрая била изведена от охранителя на Коко Ангел. Малко по-късно Динев се прибрал бесен и започнал да налага Емилия с юмруци. „Абе, ти пред Бойко ли ще ме излагаш“, крещял хазартния бос. Певицата била повалена на земята и бита с ритници.

Динев я влачи през цялата къща, дърпайки я за косата. Чупо й носа със зверски юмрук, строшава чиния в лицето й, като при удара срязва част от ухото й. Скача й трупешката по тялото. „Емилия е спасена от бодигардовете на мъжа си, които го извеждат. Остава единствено шефът на охраната Ангел, който се грижи за нея. Певицата веднага е отведена в болница, като се твърди, че е пострадала при катастрофа. Медиците виждат, че раните са от насилие, но не подлагат на съмнение версията на охраната. Още на следващия ден Коко пристига лично, за да я прибере от болницата.

Пораженията върху певицата са жестоки. Лицето й е обезобразено, има пукнати ребра, изкълчен глезен, срязано ухо и синини по тялото. Приятелката на Емилия разкрива, че певицата е поискала да се раздели с Коко, но той отказал. Съобщил й, че ще го напусне, само през трупа му.

„Сега Еми живее сама в къщата в Сандански, а изродът Динев е окупирал бившата резиденция на Тодор Живков. Казал й, че ще я остави сама за известно време, за да преодолее шока“, гневи се близка приятелка на певицата.