Лятна екзотика с банските на Triumph » LookBook

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вдъхновена от екзотиката на Африка и вечната елегантност на Сан Тропе, плажната колекция на Triumph за лято 2013 си поставя за цел да разкрие божественото във всяка жена. Модерният дизайн, разнообразието от кройки и цветове и комфорта, с който се отличават продуктите на марката, превръщат избирането на предпочитан модел във вълнуващо преживяване.

Серията 4 yr Style е предназначена за дамите с по-пищна женственост. Моделите са изработени от луксозна материя с високоеластични нишки ликра – (X-tra Life Lycra), които запазват формата устойчива и спомагат за бързото съхнене. Кройките са разнообразни, модерни, удобни и осигуряват добра поддръжка и при по-големите размери чашки – F. Долните и горни части са с отделни цени, за да могат да се съчетават според особеностите на фигурата и личните предпочитания. Моделите се предлагат в едноцветен вариант – черно, цикламено и тюркоазено синьо и два атрактивни десена – на точки и с леопардов принт.

Духът на Африка

Топли земни цветове, секси кройки и закачливи етно аксесоари, като плетени шнурчета и мъниста, са характерни за серията, вдъхновена от екзотиката на горещия континент. Разнообразие от кройки, размери и модели, като освен целите бански и тези от две части, се предлагат и ефектни плажни рокли.(African Summer)

Бански костюми от оформящата линия Shape Aqua collection

Оформящото бельо се превърна в задължителен компонент в гардероба на модерната жена. Този сезон марката предлага 4 модела бански костюма с оформящи функции. Те са изработени от луксозни еластични материи в десени и кройки, които правят силуета по-строен:

Alluring Sensation е със средно ниво на пристягане и се предлага в два преливащи цвята – огнено оранжево и тюркоаз. Моделите от две части са във вариант с горнище с повдигащ ефект или тип бандо, със свалящи се презрамки, а целият бански е с асиметрична презрамка и шнурчета за регулиране на дълбочината.

Exquisite Sensation е великолепен цял бански костюм с високо ниво на пристягане. Специалната подплата извайва тялото в областта на корема, а вградените детайли с богати набори го правят много ефектен и стесняват оптически силуета!

снимки: Triumph