Листовки онлайн – вече и за телефон

1
Добави коментар

Листовки онлайн

За никого не е тайна, че телефоните с операционни системи завладяват пазара и вече почти няма човек, който да няма телефон с операционна система. Всеки такъв телефон се превръща в джобен компютър, който можем да използваме по всяко време и навсякъде. Това е колкото добре, толкова и не, но това е тема на друг разговор.

Компаниите, които разработват програми за решаване на листовки онлайн, вече са обърнали внимание и на приложения за смарт телефони, които ще ви помогнат да учите където и да сте. Вече няма да имате извинение – “Нямам време”. Ще ви представя 2 страхотни приложения за мобилни телефони, които са от полза не само на кандидат шофьорите, но и на всички шофьори, защото съм сигурен, че всички е добре да си припомним основни правила за движение по пътищата. Освен, че ще бъдем по сигурни – както за себе си, така и за останалите, е добре да си знаем правата в случай, че ни спрат за проверка и ни поискат 20 лв.

Листовки онлайн за телефон

Приложенията, които ще ви представя са за операционна система Android, които можете да инсталирате както на мобилен телефон, така и на таблет или друго устройство, което работи под Android.

Вижте 4 от най-популярните приложения за решаване на листовки за мобилни устройства с операционна система Android:

1. Изпитни листовки за КАТ
Листовки онлайн
Изпитни въпроси за теоретичен изпит за придобиване на правоспособност за правоуправление на МПС от категории: В, В1, А, А1, Ткт, Тмт, Ттб, М, C, C1, D, D1, E, D+E, D1+E, C+E, C1+E.
Всички изпитни въпроси са изготвени въз основа на официално одобреният масив, върху който се полага изпитът за придобиване на правоспособност за управление на МПС от съответните категории, утвърден от ИААА.
Изпитните въпроси са в сила от 19.09.2011г.
Последно обновени – Май 2013 съгласно измененията в ЗДвП от Февруари 2013г.

Безплатно сваляне от Google Play

2. Листовки

Листовки

Възползвайте се от съвременния достъп до листовките. Сега вече можете да подобрите знанията си, навсякъде и по всяко време, и да се подготвите за предстоящите Ви шофьорски курсове. С това приложение имате възможност да:
* Научите пътните знаци
* Решавате листовки
– избирате между кат.Б и кат.С
– виждате кои са грешните ви отговори след всяка решена листовка
– проследявате прогреса си чрез опцията Статистика (достъпно при Pro version)
* Получите полезна информация
– регистрация на МПС
– условия и брой на отнемане на контролните ви точки (достъпно при Pro version)
– какво може да проверява КАТ и как можете да се защитите при некоректна дейност на КАТ (достъпно при Pro version)
– разберете как да реагирате при ПТП
* Намерите подходяща автошкола за вас
– достъпни за големите градове
– виждате адреса на автошколата
– имате пряка тел. вързка
– можете да изпращате e-mail запитване
Приложението е леко и много приятно. За да се ъпдейтва, е небходим пълен достъп до интернет (чрез вашия оператор или WiFi).
Очаквайте скоро Pro Version, пълният комплект листовки, всички групи знаци и важна полезна информация.

Безплатно сваляне от Google Play

3. Mototest

MotoTest

Едно от най-популярните приложение за електронно решаване на Листовките на КАТ вече е достъпно за вашето Android устройство.

Разполагащ винаги с актуалните Листовки на КАТ, MotoTest е всичко, което ви трябва за вашата подготовка.
Присъединете се към десетките хиляди млади шофьори, положили успешно теоретичния си изпит благодарение на нас.

През годините, подготовката с MotoTest се е доказала като 99.99%-ва гаранция за успешно полагане на теоретичния изпит.
С мобилните версии на MotoTest, вие можете да бъдете сигурни, че винаги решавате актуалните Листовки на КАТ.

Според новите разпоредби на КАТ, за всеки кандидат-шофьор, по специални алгоритми, се генерира уникална листовка. MotoTest разполага с пълната база данни от почти 1500 въпроса и над 1000 картинки, от която ще се генерират въпросите на теоретичния изпит.

Защо MotoTest, а не хартиеният вариант на листовките:

Мигновено изчисляване на резултатите – няма нужда да си губите времето, сравнявайки отговорите си.
Многократно решаване на едни и същи въпроси без да се налага да триете с гума предишните отговори или да си ги записвате на отделни листове.
Следене на въпросите, които затрудняват най-много кандидат-шофьора и наблягане на тях.
Изчисляване на общ Ранг за степента на цялостна подготовка на курсиста – по всяко време можете да добиете представа колко добре сте подготвени за бъдещия изпит.
Всички промени, направени от КАТ по официалните листовки почти незабавно биват отразявани в MotoTest – хартиените листовки стават безполезни след всяка по-сериозна промяна.
MotoTest предлага няколко режима на подготовка, Изпит, Обучение и Поправка, които ви позволяват да се упражнявате по най-удобния за вас начин.
MotoTest адекватно пресъздава условията на изпит – генерираните листовки съдържат 45 въпроса и времето за решаване е точно 20 минути.
С MotoTest можете да се упражнявате по всяко време и навсякъде – докато пътувате в автобуса, докато чакате приятели или докато си лежите в леглото – няма нужда да вадите книги, да търсите химикали и да светвате лампи.
MotoTest е безплатен

Безплатно сваляне от Google Play

 4. Avtoizpit

Avtoizpit

Листовки онлайн за мобилни устройства
– Поддържа всички модерни браузъри
– Swipe функционалност
– Динамични резолюции от 480 x 320 px

Авто изпит – Информационна система за проверка на резултати от теоретичен изпит за придобиване на правоспособност за управление на МПС. Решаване на листовки онлайн.

Безплатно сваляне от Google Play

 

Надявам се тези приложения да са ви полезни и да ви помогнат в това да си издържите изпита успешно или да подобрите знанията си. Ще се радвам да споделите мнения относно представените приложения за решаване на листовки за Android в коментари под статията или на нашата Facebook страница

Related