Елизабета Грегорачи лъсна гола в GQ

1
Добави коментар
Wish_Master
Wish_Master

Родената пред 1980 г. Елизабета Грегорачи е типичната италианска мацка, която изживява детската си мечта да работи в телевизията. След участие в конкурс за Мис Италия, тя успява да пробие в модния бизнес, защото славата и красотата са в кръвта и.

Елизабета Грегорачи като малка имала мечта да стане полицай или детектив, но ние се радваме, че не е поела по този път, защото от мацката просто лъха на секс.

След като се забърква в политически секс скандал, за малко не слага край на кариерата си, но вместо да се крие от медиите, тя става все по-популярна и получава предложения да се изявява като модел. 

Елизабета Грегорачи дори покори сърцето и да укроти известният плейбой Флавио Бриаторе, който успя да свали модели като Хайди Клум и Наоми Кембъл и за пореден път доказа, че има вкус към красиви жените.

Сигурно Флавио Бриаторе е щастлив от избора на младата си съпруга Елизабета Грегорачи, защото красавицата бе избрана за жена на годината в Испания, след като събра най-много гласове в анкетата на мъжкото списание GQ.