Beach Bar Сердика център

3
Добави коментар
asen.pidov
asen.pidov

Грандиозното откриване е на 3 юли с концерт на Графа, Михаела Филева, Били Хлапето и Venzy

Паркинг ниво +3 на мола се превръща в истински плаж с просторен бар, внушително волейболно игрище и най-горещата парти зона на София. Заради лошото време в края на юни откриването бе насрочено за нова дата – сряда, 3 юли. Часът е 18,30, входът – свободен за всички.

Началото е с първия съдийски сигнал на демонстрационен мач между звездите на дамския волейбол в България – Ева Чолакова и Росица Дончева срещу Адриана Костадинова и Тони Славова.

Красивите лица на българския волейбол трябва да подгреят публиката за музикалната експлозия на вечерта. Точно в 20,30 ч. купонът никак няма да е Causa perduta, защото ще сме си „Опасно близки“, когато на сцената излязат няколко от най-хитовите български изпълнители: Графа, Михаела Филева, Били Хлапето и Venzy.

BEACH BAR Сердика Център задава нов код на забавлението и обещава: ще е модно, много спортно, с вкус към музиката и като на кино. Плажните превъплъщения на мола ще ни въвличат в Zen Monday всеки понеделник – за релакс и позитивно начало на седмицата.

Вторниците са Fun on the rocks – коктейлите са ледени и „летящи“, а за компания: танци или импро театър.

Срядата е за най-запалените по игрите с „Quiz night: Предизвикателството“, а всеки четвъртък – лятно кино под звездите! Краят на седмицата ще идва бързо, защото в петък BEACH BAR Сердика Център пее на живо с едни от най-обичаните млади таланти на България: Тодор Гаджалов, Мелинда Хари Христова, Александър Байчев, Ани Сарандева и много други.

Всяка събота ни очаква тематично DJ парти. Готови ли сте за малко Traffic light? A караоке? DJ Dian от „Дийп зоун проджект“, Super Lubo, ALEKS и FUNKY ще се погрижат за лятното настроение, както само те умеят. А в допълнение – уикенд развихряне със Zumba ритми плюс поредица волейболни турнири и демонстрационни мачове на най-добрите.

София вече има ново място за срещи, развлечения, спорт и истинско парти: BEACH BAR Сердика Център – най-притегателното място за лятото в града.