Гледайте на живо Григор Димитров и Цветана Пиронкова на Уимбълдън 2013! | TopZalozi.com

33
Добави коментар
premier
premier

Най-добрият български тенисист Григор Димитров, който е поставен под номер 29 в схемата, ще спори с 91-ия в ранглистата на АТР Симоне Болели в първи кръг на Уимбълдън 2013. 21-та в схемата рускиня Анастасия Павлюченкова пък ще е съперничка на първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова.

Григор Димитров (67.00 за титла от Уимбълдън) няма загубен сет в предишните си два мача срещу Симоне Болели. При нова победа над италианеца той ще срещне победителят от мача между Грега Жемля (Сло) и Майкъл Ръсел (САЩ).

Евентуален съперник на българина в трети кръг може да бъде седмия в света Хуан Мартин дел Потро (Арж), на когото Гришо има да си връща за загубата в 1/2-финалите на турнира в Ротердам през февруари. Водач в тази четвърт на схемата е испанеца Давид Ферер.

Жребият в Лондон събра в една половина Анди Мъри (4.00 за титла), Роджър Федерер и Рафаел Надал. Последните двама могат да се срещнат още в 1/4-финалите. Световният номер едно Новак Джокович (2.20 за титла) е в другата половина на схемата заедно с Ферер, Дел Потро и Димитров.

Цвети Пиронкова ще има нелеката задача да се справи със силната рускиня Анастасия Павлюченкова, която има две титли от началото на сезона. При евентуален успех във втори кръг българката ще играе с Магдалена Рибарикова (Слвк) или Барбора Захлавова Стрицова.

Световната номер едно Серина Уилямс (1.40 за титла в Лондон) е в горната половина на схемата заедно с Анджелик Кербер, Агнешка Радванска и На Ли. Водачка в другата половина е Виктория Азаренка (3 за титла), която е в компанията на Мария Шарапова и Петра Квитова.

Конзолата Пряко Предаване на bet365 ще излъчва онлайн на живо повечето мачове от Уимбълдън 2013.

Публикувано: 21 юни 2013, 13:50