Как да инсталирам подслушвателен софтуер на телефон?

2
Добави коментар
Galana
Galana

Искате ли да научавате тайни от първа ръка? Или ухо по-точно? Тогава се снабдете с нещо хитро. Като например подслушвателно устройство. Или цял софтуер. Той се инсталира лесно и се използва лесно.

  Подслушвател-аларма
Цена: 75.00лв.

  Подслушвател с PIR датчик
Цена: 62.40лв.

  Ако се питате как точно става инсталацията, то ние ще ви обясним накратко. Първо е наложително да имате достъп до телефона на човека, който искате да чувате и да знаете какво и къде си говори. След това единственото, което трябва да направите е да качите посредством microSD карта софтуера и последния ще се замаскира толкова добре, че дори случайно вашият подслушван обект няма да може да го открие. Единствения недостатък е, че когато има качен такъв софтуер, заради изискванията за захранване, които има, батерията на телефона може да се изтощава малко по-бързо от нормалното.

След като успеете по някакъв начин да качите програмата, вече ще имате пълен достъп до телефонния бележник и съобщенията дори на човека, чийто е телефона. Ако все пак техниката не ви е силната страна, тогава заповядайте при нас и си изберете едно портативно подслушвателно устройство, което ще ви позволи да слушате всичко, което се случва в неговия обхват.