Бохемски полъх с банските на Yamamay » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

През този летен сезон емоциите отново ще са изключително горещи с италианската марка за бельо и бански костюми Yamamay. Плажната колекция на бранда е готова да задоволи всички ваши модни желания с богата линия от сексапилни и супер свежи модели.

Рекламната кампания носи усещане за неповторима атмосфера, пресъздадена от красивите бански и плажни облекла, заснети на фона на екзотично крайбрежие с тюркоазени води и тропическа растителност.

Лятната колекция на Yamamay по традиция се предлага в няколко различни линии, наречени „Miami“, „Amir Slama“ и „Sea“. Те са подчинени на различни теми, но ги обединява слънчевото настроение на топлия летен сезон.

Виждаме голямо разнообразие от модели в две части и цели бански, къси шорти, цветни топове и женствени туники. Разкошни етно принтове, флорални мотиви, дантелени материи и наситени багри радват сетивата. Актуални са банските в двуцветна стилистика при топа и бикините. Тропическото звучене е пресъздадено с богата цветна палитра от тюркоазено, изумруд, лимонено жълто, лайм, цикламено, корал и тъмно синьо .

Подчинете лятото на прекрасни емоции и естетична визия!