Спортен шик за мъжете от Gucci » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Определено майчинството влияе на Фрида Джанини. Креативността й поема в свежа посока и това е видно в новата мъжка колекция за сезон пролет-лято 2014 година.

Линията на Gucci за силния пол бе представена на 24 юни по време на Седмицата на модата в Милано. Веднага се забелязва силното младежко звучене във всеки един от моделите, детайли и материи инспирирани от спортната езда, както и ефектни флорални десени,  които дизайнерката смело привнася в мъжкия гардероб.

Миксът от различни по стил връхни дрехи е особено интересен. Виждаме луксозни сака с грабващи погледа цветни мотиви, класически тренчове, спорни якета с качулки и големи джобове. Творческият директор на Gucci набляга на обем в горната част и вталени спорни панталони и клинове.

Джанини изважда на показ многоликото усещане за стил при мъжете, които се трансформират в зависимост от настроението и случая, но младежкия ентусиазъм струи от всеки детайл на дрехите и аксесоарите.

Цветовата палитра също е разнообразна. От меки неутрални цветове и металически нюанси, до супер ярки багри като лимонено жълто, коралово и наситено синьо.

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Сицилианско вдъхновение от Долче и Габана

Дантела в мъжката мода… ДА или НЕ?