Дита Фон Тийз: На 40 и на корица

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Дита Фон Тийз е лицето (а и тялото) на новия брой на изданието Bwatt Magazine. 40-годишната бурлеска позира пред обектива за ексцентрична фотосесия в типичен неин мрачен стил, а също така дава и интервю, в което споделя факти около личния си живот.

„Вдъхновявам се от феновете си, които са главно жени на всякаква възраст, с различно телосложение и етнически произход. Наистина ме вдъхновява фактът, че все по-често жени посещават стриптийз програми, споделя Дита и добавя: „Една от причините да продължавам да правя всичко това е, че изпращам важно послание към тези жени. Казвам им: „Хей, сама се гримирах и си направих прическа, за да стъпя на червения килим в Кан и да застана до всички онези известни актриси, прекарали цял ден в салона за красота.” Аз се справям сама и им показвам, че и всяка жена може сама.”

BWatt Magazine Колкото до изкуството на бурлеската, Дита разкрива: „Преди 10 години си мислех, че е чудесно да се пресъздават програмите от миналото , но това, което наистина може да „събуди” бурлеската е да се излезе от модела на подражание и да бъдат вкарани нови идеи и интерпретации. И днес смятам така и именно това се опитвам да правя, макар и някои да смятат стила ми за твърде ретро.”

BWatt Magazine В заключение Дита Фон Тийз говори и за постоянния си стремеж към усъвършенстване. „Винагиги търся нови начини да бъда по-добър човек – да се храня добре, да спортувам… Чета книги постоянно и в тях търся и откривам помощ, когато имам нужда. Когато прочета нещо лошо за себе си в медиите, се опитвам да трансформирам обзелото ме чувство в позитивна енергия. Невинаги съм уверена, просто се старая да се обичам и да приемам нещата, които не харесвам у себе си.”

BWatt Magazine Ако искате да научавате още любопитни новини от света на знаменитостите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!