Жорж Ганчев: Плевнелиев е президент на ГЕРБ, не на народа

1
Добави коментар

Господин президентът е президент на ГЕРБ, а не на българския народ. След скандала с офшорките в Кипър стана ясно, че всичката тази политическа гмеж трябва да бъде аут, да бъде изметена, да си ходи. Лоша идея са нови избори. Ние трябва да си подсигурим гърба, да видим кои са можещите хора, кои са експертите. Това заяви пред Нова телевизия Жорж Ганчев.
„Ние трябва да се научим да бъдем по-смирени, да се научим да се обичаме и най-вече – да не плюем мюсюлманския етнос в България. Ако спазват закона, ако са чисти, добронамерени, ще работим заедно. Бай Тошо направи едни силни строителни войски от роми. Даде ли им се работа, те не бягат. Владайските роми са пример за подражание. От първо лице ги знам – как пращат децата си на училище. Но две деца и – баста. От там нататък държавата няма да помага“, каза Жорж.

„И нещо друго – тия, които са крали народна пара, да отидат веднага в затвора. Затова аз подкрепям тези, които са на улиците и протестират. Българската идея, идеал, език, спорт, образование, нация трябва да укрепнат и да имат бъдеще“, заяви бившият политик и вечен бонвиван.

„Ние трябва да се научим да уважаваме хората и кой кой е. Всички заедно можем. И най-вече – прегърнете се. Дайте му някой лев, ако е закъсал. Изчистете си къщичката. Четете нашите писатели и поети. Уважавайте нашите спортисти, артисти, музиканти. А тези, които са прегазили закона, трябва да си понесат наказанието. Защото законът е най-голямата свобода“, каза в заключение Жорж Ганчев. /БЛИЦ