Протестите за хотелите в София

3
Добави коментар

Някой в настоящото правителство замисля ли се как се отразяват протестите на икономиката и отказа на управляващите от слизане от високите постове адекватен ли е на нагнетеното напрежение?

Реална е опасността  чужденец пишещ в Google “hotel Sofia” да потърси такъв, който ще е на спокойно място, хотел който няма да е разположен в центъра и такъв който ще го изолира от протестите.

Макар от излъчени репортажи по телевизиите да се вижда, че някои чужденци се любуват на протестите в България и даже ги посещават от любопитство, трябва да е ясно на правителството, че протестиращите не са клоуни целящи да забавляват посетителите на столицата.

Хотелите в София разположени в централната част на столицата със сигурност ще претърпят загуби от неспособността на управляващите да намерят и направят правилните решения за успокояване на протестиращите и обстановката.

Ако нещата продължават по-същия начин може би хотелите, таксиметровите шофьори и всеки бизнес пряко засегнат по някакъв начин от протестите в София ще бъдат принудени да се включат към протестите, за да се успокои по-бързо обстановката.

Всеки чужденец отсядащ в хотел в София в момента не може спокойно да се разходи вечер из центъра на София, да опознае столицата, да се наслади на вечеря в софийски ресторант в централната част. Замислят ли се за това управляващите?