Запиши се в Университета за таласъми, вземи изпита и грабни една от 36 уникални награди

1
Добави коментар
pgp

Участник в Играта е всяко физическо лице, което е български гражданин и е направило валидна регистрация в www.facebook.com (съгласно правилата на страницата), постигнало е резултат от верни отговори на 10 въпроса, по-висок от 50%, зададени в приложението във Facebook страницата на организатора и което в Периода на Играта се регистрира за участие в приложението във Facebook страницата на Cinema City България чрез посочване на своето име, и-мейл адрес, телефон за връзка, град, обекта на Cinema City, в който би искал да получи наградата си.

Всеки потребител има право само на една регистрация за участие в Играта.

Наградите представляват само и единствено: – 8 тениски; – 2 суитшърта; – 7 табели за врата (комплект от две); – 3 USB; – 3 тетрадки; – 3 бутилки за вода; – 6 ученически комплекта; – 4 часовника

36 души от участвалите, избрани на томболен принцип, ще спечелят по една от посочените награди.

Тегленето на Наградата в Играта се извършва от представител на Cinema City България на 01.07.2013 г. Победителите ще бъдат обявени на 01.07. на страницата, на която се намира таба на играта.

Наградите ще могат да бъдат получени от киното в града на победителя.

Краен срок за участие: 28 Юни 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.