Венета Харизанова отново срещу „Мис България“ / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

2
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Венета Харизанова отново се изказа не особено ласкаво за конкура „Мис България“, загатвайки, че за пореден път новата Миска е нагласена.

„Поредната пародия ще е „Мис България“! За пръв път нямало да има ограничения… Явно правилата са сформирани около предстоящата победителка, която съм убедена, че ще се окаже някое творение на „скалпела“, изригна в личния си профил Харизанова.

Припомняме, че миналата година Венета се забърка в скандал покрай конкурса за най-красива неомъжена българка. Тогава Харизанова призова да се гласува за нейната фаворитка в конкурса, като основна подбуда беше да не се избере отново някой „крокодил“ за „Мис България“. Изказването й бе свързано с коронацията на Мис България 2009 – Антония Петрова, на която за зла участ й бяха лепнали именно прозвището „крокодил“.

„Аз бях казала, че на нея думите й изпреварват мисълта, което според мен е така. Имала съм близък контакт с нея и мога да кажа, това е единият вариант – да го е направила не осъзнавайки какво последствие ще имат думите й. Другият е да го е направила тенденциозно и нарочно, за да се пише за нея покрай мен, защото много журналисти казват, че моето име продава. И тя просто е решила да се свърже моето име с нейното, за да се пише и за нея, защото много хора са ме питали, кое е това момиче, с теб, по време на предаването „Умна и красива“ и аз съм им обяснявала“, коментира тогава за bliasak.bg самата Антония Петрова.

Новини за Антония Петрова
Интервюта с Антония Петрова