Ефектни бански за малки гърди

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Изборът на бански определено е нелека задача, която тормози милиарди жени по света ежегодно. Освен с модните тенденции, плажното костюмче трябва да бъде съобразено най-вече с фигурата на дамата, която ще го носи.

Днешната ни статия е насочена към тези от вас, които природата е дарила с по-малки гърди. Ще ви разкрием хинтринките при избора на бански, за да бъде бюстът ви по-пищен, поне визуално.

Универсалният вариант за дами с малък бюст е бански от две части с горнище тип „триъгълници”. Въпросните геометрични форми образуват V деколте, което има свойството оптически да уголемява гърдите.

Изберете горнище с флорални мотиви, точки, хоризонтални райета или друг десен, който приковава вниманието. Съчетайте го с едноцветно долнище, за да изпъква бюстът повече и да изглежда по-пищен.

Вече ви разкрихме магическото свойство на горнищата с ресни, които освен много екзотични, са и чудесен вариант да придадете на областта на гърдите си повече обем. Същият ефект може да постигнете и с бански с воланчета.

Не пренебрегвайте и банските тип „бриджитки“, както и бандо, които са създадени именно за дами с по-малък бюст.

Още плажни предложения, подбрани специално за данми с малък бюст, може да разгледате в нашата галерия. А ако тази статия ви е харесала, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!