Как да направим оригинална опаковка за подарък?

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Когато наш близък или приятел има празник, искаме да го зарадваме с нещо, обикновено дори се вдъхновяваме. Избираме подарък, добавяме нещо към него, за да зарадваме човека, на който ще го поднесем. Не бива да забравяме и опаковката.

Добре е опаковката да бъде съобразена с възрастта на човека, на когото ще подаряваме. Любим негов цвят, нещо свързано с работата му, може би сезона, в който е роден. Бихме го изненадали приятно, ако сами я направим.

Как?

Трябват ни само:

обикновена опаковъчна хартия
златен спрей, спрей с брокат или цветен спрей
шаблон за букви
коноп, панделка

Всички тези материали и още много, които могат да събудят въображението ви, ще откриете в книжарниците. Започнете като най-напред опаковате подаръка. Преди да завържете панделката или конопеното въженце, помислете как ще декорирате опаковъчната хартия.

Ако е лято и сте събрали красиви мидички от вашата почивка на море, с помощта на лепило залепете мидички в единия ъгъл на опаковката или хаотично, както ви харесва. Добре ще е да комбинирате със синьо конопено въженце, за да напомня още повече за морето.

Друга оригинална идея е да изпишете инициалите от името. Вземете шаблон на първата буква от името на човека или всичките, стига да се съберат върху опаковката.

Поставете буквата отгоре и напръскайте със златен спрей. Ако си купите и други шаблони с ангелчета, звезди може и тях да използвате. След като сте изписали буквите, завържете подходяща панделка.

Със сигурност вашият подарък ще изпъкне пред всички останали.