Изпитани свалки на плажа – мъдрите съвети на един морски гларус

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Изпитани свалки на плажа – мъдрите съвети на един морски гларус

Лош и зъл
26/06/2013
За мацките, Свободно време, Секс, Флирт
4 Views

Лято е! Всички мечтаем за онзи момент, в който ще се запътим към морето, без значение родното или чуждото. Предвкусвайки емоциите, които ни очакват, пътуването се превръща в невероятно приключение.

Разбира се, ваканцията с приятели е преживяване, което оставя горещи спомени, за студените зимни месеци.

И така, вече си на плажа, оглеждаш се небрежно и през слънчевите си очила виждаш на  отсрещната кърпа лежи супер готино маце. Блестяща шоколадова кажа, изваяно тяло, изрязан бански, сочни устни… ммммм. Оглеждаш се, не виждаш нейната половинка и се чудиш дали да действаш. Ами помисли! Имаш само няколко дни, няма време за дълги увертюри. Трябва да действаш сега.

Предлагаме ти няколко изпитани свалки, който може да пробваш  на плажа:

С приятелите ти организирайте плажен волейбол и поканете въпросната мадама и нейните приятелки да играят с вас. Смях, закачки, емоции… След края на играта не забравяй да я поканиш за вечерна разходка по плажа или пък на заведение, а защо е и на нощно къпане;
Събрали сте се с твои приятели и търсите 4-ти човек за игра на карти. Стискай палци мацето да умее да играе;
След размяна на погледи, може да я поканиш да карате водно колело. Супер, известно време сами в морето, където можеш да си уговориш следващата среща с нея;
Съвсем естествено е такава среща да завърши в някоя хотелска стая, плажа или още по-добре вътре в морето. Помисли и за предпазване, все пак това е инцидентна случка. Винаги носи презервативи.
Можеш направо да отидеш и да кажеш: „Здрасти! Искаш ли сладолед /питие, сокче, вода и, каквото се сетиш/”. Само внимавай поздравът да не стане в стил Джоуи Трибиани /герой в сериала „Приятели”/.

Каквото и да ти хрумне, не се бави, то или ще се получи или не. Нямаш много време за мислене и сложни схеми. Все пак е лято и тръпката от ловуването е огромна.

 

Затова в атака!

 

Коментари

Коментари

гларус жени забивка как да заговоря лято мацки море плаж почивка приятели свалка флирт фрази 2013-06-26

Check Also

Всяка година стотици хора рискуват живота си, за да минат по опасен маршрут в планината Hua …