Надя от „Елит“ проговори за връзката си с Андрей Арнаудов

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Надя от „Елит“ и Андрей Арнаудов рестартираха връзката си след 7-годишна раздяла в средата на миналото лято. Наново припламналата искра помежду им бързо се разгоря в буен огън. Двойката вече живее заедно и мисли за общ наследник.

„Сега аз съм различна и той е различен. Младостта има своите прекрасни неща, както и младата любов. Естествено има и своите негативи – избухвания, експресивност, екстремизъм. Зрялата любов е изключително красива – по-мъдра, по-спокойна в случването си, по-щедра в търпението си“, каза Надя по повод повторното си събиране с Андрей във „Всичко за жената“.

Никой обаче не е в състояние да накара самия Андрей да говори за връзката си. „Лични неща не коментирам“, повтаря като мантра той, но в моменти на откровение признава пред журналисти: „Твърде много съм се парил от публичността на връзките си.

“ От момента, в който се разделих с Даниела, си обещах, че няма да кажа с кого съм, дали съм с него, дали съм се разделил, за да не давам обяснения и няма да го наруша това правило. Не коментирам връзките си не за друго, а защото наистина нямам необходимост да се обяснявам в любов публично и да правя някакви лични, драматични жестове публично. С който съм – с него съм. Аз си знам“, каза Андрей преди половин година пред БЛИЦ.

Първа възстановената любовна връзка разкри Венета Райкова. Водещата на „Горещо“ се направи на папарак и засне двойката в столичен ресторант.

По-късно двамата за първи път излязоха на светло на рождения ден на Евгени Минчев, а след финала на “Къртицата” се официализираха и пред медиите.

Заради продуцента на „Междинна станция” Надя приключи отношенията си с влиятелен бизнесмен, а Андрей изпрати с потупване по рамото от дома си балерината Маргарита Будинова.